Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nöbetin 260. sayfa ve sonrası efsane, olayı idrak etmemiz çok uzun sürmüş 😂

Kulüp resmi açıklamayı yapmış ama biz hala hesap hacklenmiş olabilir mi diye düşünüyoruz 😂

Son düzenleme:
Parelel bir evrende, Eşref hamamcioglunun başkan seçildiği bir dünyada, orada olan bizler Efecan mi oynasın sağ kanatta yoksa yunus mu diye, ortasaha için Ozan Tufan mi gelsin yoksa mendy mi diye tartışıyor şuan.
Konu basligi olur bundan. Atalay yeni 10 numaramiz olur, Omer menajer-futbolcu olarak teknik kadroya katilir.

zahayı 1 sene oynatıp seneye arabistana satma şansımız var

umarım sözleşmesi çok uzun değildir

tete gelirse net yılın transferi olur

ama o gelirse rashica gelmez ya da zaniolo yolcu demektir

Gece açtıkları space odasında da şu geçen Angelino transferi sırasında niye yangın yapıyorsunuz diye deliren adam bu sefer de Emre Mor Zaniolo'dan iyi topçu demiş ciddi ciddi. :D

Diğerleri adamlarda şu var bu var, biz Emre Mor'la mı oynıcaz diyor birileri, o da delleniyor Emre Mor'a sallamayın diyor, hafife almayın diyor, Zaniolo'dan iyi diyor. Birkaç kere oldu bu konuşma :D
Emre Mor bile bunu demez

şuan okuyorum 423. sayfadayım fakat şunu söyleyeyim Gravenbech,Kessie'den birini alırsak eğer Aralık'a bilet alırım lig bitene kadar İstanbul'a taşınırım burdan çok ciddi şekilde , sokarım cidden yani burdaki hayatıma Türkiye'deki ekonomik duruma falan.5 ay gelirim takımı izler giderim hiç umurumda olmaz , para da kazanmayım yani şunlardan biri gelirse gelir taş yerim gerekirse.Aşırı gaza geldim yani.

lan bu adama traore hala gıtmemıs kapadokyada at biniyormus

Resim

Günay refleksleri iyi olan ama konsantrasyon problemi çok yüksek olan bir çizgi kalecisi , vasat diyebiliri yani ama mecbur olarak yapacak bir şey yok Muslera da 37 yaşına geldi zaten o sebeple Avrupadaki bütün maçlarda Muslera oynasın Lig'de de 20 Günay gerisi Muslera gibi bir şey yapalım , ayrıca Kupa'da da Günay oynar.Tabii kaleci mevkiisi öyle değişerek oynanıp yüksek verim alınacak bir mevkii değil ama yani sanırım Günay'la buna benzer anlaşılmıştır diye düşünüyorum.Zaten ilk haftalarda 3-5 maç oynarsa Günay o zaman neyin ne olduğu belli olur.Baktık olmuyor mecbur başka şeyler deneyeceğiz.

Tadic-Szymanski-Ekambi-Dzeko bok gibi hucüm hattı bu arada onu da belirtmek istedim.Şu hat direkt Tadic'in ayağına bakıyor yani o da salarsa burda 1.GS 2.BJK olur.Bjk ,Fener'den iyi kadro kuruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt