Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kerem bunları top gıbı oynar
Değil Kerem , Barış bile çok şey katar şu hatta.Emekliler ve gaziler ekibi kurdu herifler hucüm hattına.Bir de bunların eşşek taraftarı seviniyor(du).Şu hattı biz kursak forumdan ihraç edilirdim büyük ihtimalle.

;)
Erden Timur: " Avrupa'da başarılı olabilmek için, olsa daha iyi olur dediğimiz transferler de daha sonra olacak. 2 aşamalı bir transfer stratejisi belirledik."

Erden Timur: "Galatasaray'ın çıkarlarına uygun bir şekilde o bölgelere oyuncu koyacağız. Ondan sonra önümüzdeki sezon için fırsat transferlerine bakacağız."
Bunu 1500. kez paylastin tesekkurler

bilmiyorum kimsenin haberi varmi ama bugün saat 13de SL 3 eleme rakibmiz belli oluyor.

bu transfermarktte fb hala nasıl bizden değerli gösteriyor

piyasa değerini çok ciddiye almıyorum ama baya yanlı yaptıklarını bu kadar belli edemezlerdi

bu transfermarktte fb hala nasıl bizden değerli gösteriyor

piyasa değerini çok ciddiye almıyorum ama baya yanlı yaptıklarını bu kadar belli edemezlerdi

Bizim gözden çıkardığımız Luyindama, Cicaldau, Taylan gibi adamları Galatasaray Rezerv takımına atmışlar. Fener'in rezerv takımda sadece birkaç tane 20 yaşında genç var. 20 tane yabancının hiçbiri rezerv değil. Ne idüğü belirsiz Jin-ho Jo diye adamları var, o bile as takımda. Rezerv takımlar ayrı takım gibi göründüğü için de toplam değerde onlar girmiyor. O çaakallığı yapmasalar bizim kadro değeri toplamı daha yüksek :D

2 saat önce uyandim baktim realin maci var arda’yi izleyeyim bari dedim
75. Dk oldu hala almadı oyuna

Gravenberch de gelirse büyük sürpriz olur ama böyle "nasıl aldık bunu" denilen adamların gelmesine mutlaka eski oyuncumuz aracı oluyor vatandaşı falan... Hollandalı olunca bu açıdan insan bir acaba diyor :D

zaha antremansiz mi geliyor?

Gunaydin SEXBOMBUN manyak tataftari. En kötu günümüz dunki gibi olsun. Ne gündü bee

Icardimiz de gelseydi bir de 8 no, sülailemiz rahat şekilde maclari bekleseydik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt