Ramazan Milli
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2009
- 3.814
- 2.022
- 1.723
Bakambu'nun transferi arada kaynadı gitti )))
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tomas Soucektir oPrag ve Toronto mu kaldı?
Gülünmez buna insan sağlığı geçmiş olsunDERİN GS İŞ BAŞINDA. Ts’nin yeni transferi Orsic çapraz kopartmış, en az 9 ay sahalardan uzak kalacak. Yunus Akgün-Uğurcan takası için şartlar oluşuyor![]()
Olay neAdmirim uğurcanın dün bizi adlandırmasını forumda konuştuk da konusunu açmamışız açayım mı
Geleceği hakkında konuşurken Galatasaray, Avrupa ne olur bilemem tarzı röportaj vermiş dünOlay ne
Bir an Garry Rodriguezi bize kucağında hediye olarak getirdi zannettim...
Tesadüfen hem Dubai hem de Londra’nın tutması biraz fazla tesadüf gibi durabiliyor.Tesadüfen Londra'dan bir adam geldi diye şuna da çok anlam yüklüyorsunuz bence. FB'nin elinden kapmayı planladığımız bir adam için günler öncesinden ulu orta neden tüyo verelim mesela? O öyle genel bir havalimanı panosu gibi hazırlanmış bir şeydir. Bilindik birkaç şehir konulmuş işte mizansen için. Hatta öyle bir anlam taşısaydı Zaha açıklamasını yine o görseli kullanıp bu sefer London karşısına yeşil hazır falan yazarak yapardık.
Günaydınkalkıp zıpladım fln
yumruk show yaptım
Üstüne Çica'yı da veririm.Uğurcan için Yunus+Yusuf abartı olur mu?
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
bakambu da dubaiden gelmedi mi yaw.Tesadüfen Londra'dan bir adam geldi diye şuna da çok anlam yüklüyorsunuz bence. FB'nin elinden kapmayı planladığımız bir adam için günler öncesinden ulu orta neden tüyo verelim mesela? O öyle genel bir havalimanı panosu gibi hazırlanmış bir şeydir. Bilindik birkaç şehir konulmuş işte mizansen için. Hatta öyle bir anlam taşısaydı Zaha açıklamasını yine o görseli kullanıp bu sefer London karşısına yeşil hazır falan yazarak yapardık.
Orda 38 oyuncu var bizde 31. Aradaki fark sadece 1mbu transfermarktte fb hala nasıl bizden değerli gösteriyor
piyasa değerini çok ciddiye almıyorum ama baya yanlı yaptıklarını bu kadar belli edemezlerdi
Sakatlığa gülmedim tabiki hocam. Dün konuşuldu ardından böyle bir şey olması, garip geldi yanlış anlamayın lütfen.
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi