Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boeyin sözleşmeyi uzatmak lazım 1 sene kalıyo bitmesine seneye 10-15e göndermek zorunda kalırız.

mertensten çıkılabilir artık ama kim ister kimse istemez
Bence hâlâ çok faydalı bir oyuncu hem saha içinde hem dışında. Oyundaki bağlantı için çok önemli bir adam.

Geçen sene sorun şuydu ki, adamı tasarruflu kullanamadık. Bu yüzden de sezon sonuna doğru tamamen pili bitti. Bu sene daha tasarruflu kullanacağımız çok açık bence, bu yüzden de iyi katkı bekliyorum ben kendisinden.

Zaha transferi sonrası sanki 10 numaraya Kamada olayından vazgeçmiş olduk yada olası bir Zaniolo ayrılığı gündem de mevcut kadrodan kimse gitmeyecekse hücum elemanlarından, kadronun istediği tek isim tempolu ve orta alanı toparlayacak bir 8 numara ...

Benim lakabımla ilgili de video yapılmış :D Bu akım harbiden çok iyi yav :D

F1ylIahXsAI689U

Kaleyi yerli yapmaliyiz

Zaha transferi olmasaydi demirbay ile orta saha ve 3. Yerli cözülürdü ama simdi o bölgeye torreira tarzinda bir oyuncu lazim

Ön alan presine dahil olacak,geri dönen toplarda dogru pozisyon alacak atak sonlandiracak ve oyun kurulumunda set oyununa dahil olacak

Arkadaşlar maçlar artık neredeyse 100 dakika oynanıyor. Bu sene 3 kulvarda ilerleyeceğiz. Yedek kulübesi diye bir tabir olmamalı bizim için artık. Bir kaç istisna dışında herkez yedek bekleyecek bence. Yedek kulübesinin kalitesi de çok yüksek olacak gibi geliyor. O yüzden o gitmeden 10 no alınmaz demeyin. 8-10 ve ( raasitsa 4-5 gibi bir fiyata ) alırız gibi. Belkide bir kaç genç potansiyel gurbetçi oyuncuda fatih demreli sayesinde kulübümüze katılabilir.

Erden başkan açıklamasında ilk on elemeye kadar yapılacak eklemeleri getirdi. Elemeyi geçtiğimizde de transferler olacağından bahsetmişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt