Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğurcan alınmıyorsa 11’e Günay koyulmaz bir kere Muslera’ya saygısızlık olur ikna dahi edemezsin koyacaksan Uğurcan’ı alıp koyacaksın ki Muslera bile kabullenir.

Şu tarz çirkef ama akıllı bir adam lazım Torreira yanına
images
Ben bu adama hala bizim maçtan dolayı gıcığım. Gelirse döverim.

Zaha'yı sağ kanatta oynatırız bence Kerem'in mevkisini değiştirmeye gerek yok. Zaha sağ kanatta da sol kanat kadar oynamış bu yüzden sağda oynaması ideal gözüküyor. Kerem'in sağ kanat veya 10 numara tecrübesi yok denecek kadar az bu yüzden en makul çözüm Zaha sağ kanat Kerem sol kanat olarak görünüyor. Zaniolo ise merkezde ikinci forvet gibi oynayabilir. Ama böyle bir ofansif hatla oynayacaksak orta sahaya alacağımız oyuncu çok önemli hale geldi. Oraya defansif gücü olmayan temposuz bir oyuncu almamalıyız çift yönlü ve tempolu bir 8 numara elzem görünüyor.

o şekilde oynayıp alacağımız ilk ters skorda taraftar stadı günay'ın başına yıkar. oyuncuya da yazık olur. sakatlık vs haricinde kalede görmeyiz fazla.

gs camiasının genetiğinde yerli kaleci yok.

ciddi kredi ile geleceği için uğurcan'ın şansı olur sadece. başka bir örnek yok şu an yerli piyasasında.
Zaten sevmiyorum Günay'ı, bir de Muslera'nın önüne konulursa net ilk maçında söverim ben de.

Uğurcan dışında ilk 11 oynayabilecek yerli kaleci yok şu an. Ha Uğurcan bile çok çalkantılı oynuyor 1 senedir. Milli Takım performansı ise rezalet ötesi.

Bu arada senin isime noldu Motz.

tek hamlede 20 milyar doların 1ini götürcek

332 milyon dolar bonservis
775 milyon dolar maaş
Bir sezonun ardından Real Madrid'e bonservissiz gitme imkanı
CBS Sports'un haberine göre Al Hilal, Kylian Mbappe için kesenin ağzını bir hayli açtı.

Ben Zaniolo'yu satacağımızı düşünüyorum en geç kışın.
Zaha sonrası millet iyice burun kıvırsa da sırf bu sebepten Rashica'nın alınmasını istiyorum. Zaniolo'nun satış durumunda elimiz çok rahat olur. Yedek beklediğinde kapris yapmaz. Barış ile beraber rekabeti üst seviyeye çekerler.

3. yerli konusunda

nelsson'un satılıp Merih çekilme ihtimali
Salih Özcan transferi
Günay/Uğurcan

bu seçeneklerden biri illa ki olur. Günay tabi çıkıp 50 maç kalede olmaz ama en az 15-20 maç forma giyecektir diye düşünüyorum.

Muslera zaten ne yapıp edip sakatlanıyor bir şekilde. 8+3 konusunda rahatım açıkçası tedirgin olunacak bir şey yok

bunu hatırlıormusun

Ben çok iyi hatırlıyorum. Abimle dinlerdik, hangi nesil oluyor artık bilmiyorum ama ben 89luyum. Mtv miydi o zaman kanal tam hatırlayamadım.

En çok Jon Bon Jovi 'It's My Life' klibini severdim. Adam konsere yetişmek için ne koşuyordu, tırların olduğu sahende falan müzik duruyordu.

Hala aynı heyecanı hissediyorum :)

Al tempolu 8 numarayı bitir işi sonrasında da oluyorsa 3.yerli için alternatif bir adam onun planlamasını yaparız... Avrupa da 8+3 diye bir saçmalık yok ligde öyle yada böyle rotasyon yaparız bazen kaleciyi yerli yaparız bazen Boey-Kaan Ayhan, Angelino-Kazımcan, Zaniolo-Barış vb. uzun sürecek maratonda illaki yıldız oyuncular yorulacaktır ... Biz bu kadar düşünüyorsak çöp rakipler ne yapsın biri İsmail Yüksek sakatlanmasın diye yalvaracak hatta vasat Mert Hakan bile forma şansı bulacak zaman zaman diğerini hiç söylemiyorum bile Neciple falan bizim karşımıza çıkacaklar...

Carrilero dediği bildiğimiz dinamo işte. Torreira direkt o oyuncu bence zaten. Bize bi tık daha driblingi ve oyun kuruculuğu da olan bi box to box lazım bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt