Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bu adama hala bizim maçtan dolayı gıcığım. Gelirse döverim.Şu tarz çirkef ama akıllı bir adam lazım Torreira yanına
![]()
Zaten sevmiyorum Günay'ı, bir de Muslera'nın önüne konulursa net ilk maçında söverim ben de.o şekilde oynayıp alacağımız ilk ters skorda taraftar stadı günay'ın başına yıkar. oyuncuya da yazık olur. sakatlık vs haricinde kalede görmeyiz fazla.
gs camiasının genetiğinde yerli kaleci yok.
ciddi kredi ile geleceği için uğurcan'ın şansı olur sadece. başka bir örnek yok şu an yerli piyasasında.
Belki Boey'i 3. stoper gibi kullanıp Thiago Alcantara gelir bir anda. Oyunun beyni olmak için. Bakalım göreceğiz. Her türlü 3. yerli sıkıntı.Ya da spesifik olarak isim veremiyorum ama Gedson'un pasör olanı lazım bize.
Zaha sonrası millet iyice burun kıvırsa da sırf bu sebepten Rashica'nın alınmasını istiyorum. Zaniolo'nun satış durumunda elimiz çok rahat olur. Yedek beklediğinde kapris yapmaz. Barış ile beraber rekabeti üst seviyeye çekerler.Ben Zaniolo'yu satacağımızı düşünüyorum en geç kışın.
Ben bu adama hala bizim maçtan dolayı gıcığım. Gelirse döverim.
bunu hatırlıormusun