Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca mesela gerçekçi açıdan da bakarsak Gravenbech,Bissouma,Kessie ve Ndidi'yi en fazla 1 sezon oynatabiliriz burda da karar verilmesi gereken -tabii farazi konuşuyorum oyuncular gelecek falan da- 1 sezonluk adam mı alacağız yoksa tapusuyla birini mi alacağız.Ben burada mesela tapusuyla adam almak isterim yani Sow yada Zakaria'dan birisini daha çok isterdim ki Sow 8-10 civarına bitebilirse çok iyi olur.Zakaria için biraz daha fazla para isteyebilir Juve.Bu oyuncular hem katkı verir hem de yaşları da genç sayılır satma şansımız da olur yani.

Ben çok iyi hatırlıyorum. Abimle dinlerdik, hangi nesil oluyor artık bilmiyorum ama ben 89luyum. Mtv miydi o zaman kanal tam hatırlayamadım.

En çok Jon Bon Jovi 'It's My Life' klibini severdim. Adam konsere yetişmek için ne koşuyordu, tırların olduğu sahende falan müzik duruyordu.

Hala aynı heyecanı hissediyorum :)

ewet üstat its my life ı ben de 3000 kez fln izlemişimdir o dönemlerde

'Zaha mac seciyor, buyuk maclarda oynuyor, bir maci aliyor ama diger macta ortada gozukmuyor' diyorlar . Rashica tam da bundan lazim. Al onu da sonra Zaha sadece buyuk maclarda oynasin. Oyle bir kadro derinligin olur ki, hic koymaz.
Maç seçmekten ziyade ofansif oynayan büyük takımlar ile defansif oynayan takımlar arasındaki farktan kaynaklı olabilir. Zaha'nın açık oynayan takımlara karşı daha etkili olması muhtemel.

IMG_5850.webp

Ayrıca mesela gerçekçi açıdan da bakarsak Gravenbech,Bissouma,Kessie ve Ndidi'yi en fazla 1 sezon oynatabiliriz burda da karar verilmesi gereken -tabii farazi konuşuyorum oyuncular gelecek falan da- 1 sezonluk adam mı alacağız yoksa tapusuyla birini mi alacağız.Ben burada mesela tapusuyla adam almak isterim yani Sow yada Zakaria'dan birisini daha çok isterdim ki Sow 8-10 civarına bitebilirse çok iyi olur.Zakaria için biraz daha fazla para isteyebilir Juve.Bu oyuncular hem katkı verir hem de yaşları da genç sayılır satma şansımız da olur yani.

Bu sezon angelinonun da opsiyonu bizde olduğuna göre hepsi tapulu oyuncumuz sayılır.. Geçen yılki başarı erden beyin vizyonu transferler ve SL faktörü ile angelino zaha zaniolo gibi normalde buradan geçmeyecek adamlari aldık ..Bence 1-2 kiralık transfer yapılabilir seneye Avrupa'da başarılı olup topcularimizi iyice parlatirsak elimiz daha da güçlenir Galatasarayimiz tam bir cazibe merkezi olur bu da transferde elimizi iyice güçlendirir..
Kessie Gravenberch gibi takıma direk level atlatacak adamların kiralık da olsa gelmesi bu acidan çok önemli..

tek hamlede 20 milyar doların 1ini götürcek

332 milyon dolar bonservis
775 milyon dolar maaş
Bir sezonun ardından Real Madrid'e bonservissiz gitme imkanı
CBS Sports'un haberine göre Al Hilal, Kylian Mbappe için kesenin ağzını bir hayli açtı.
Sadece 1 senelikse gider

Futbol çok değişti Geretsli zamanda olsaydık ;
Saidou ( Torreira )
Zaniolo Kerem Zaha
İcardi
Bir şekilde 4 tane falan atar 2 de yerdik bol gollü sezon olurdu ...

Günay
Boey Nelsson Abdulkerim Angelino
Torreira Fred
Zaha Zaniolo Kerem
Icardi

4-2-4 olacagi icin öndeki 4’lü serbest oynayacaklar,bu yüzden torreira’nin yanina en az onun kadar tempolu ve karsi hucumlari sonlandiran bir süpürücü oyuncu lazim

Gradel bitik haldeydi yine transfer yapmış bu sene Antep düşmemeye oynar.

doğru diyo bizde kadroya giremez, bjk küçük diye gitmez tek adres ifb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt