- 3 Haziran 2015
- 56.921
- 66.053
- 4.143
Trabzonspor'da Orsic 9 ay yokmuş adamın kariyerinde daha önce sakatlık bile yok büyük şanssızlık geçmiş olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 211902
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzonspor'da Orsic 9 ay yokmuş adamın kariyerinde daha önce sakatlık bile yok büyük şanssızlık geçmiş olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 211902
hocam o kadar da değilYabancı sınırının olduğu yerde bence tek çözüm bu;Ekli dosyayı görüntüle 211900
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
motzu benim dışımda biri uçurunca üzülüyom
Bayadır özel olarak bireysel antrenman yapıyor bizde muhtemelen direk takım antrenmanlarına başlar. Ligin başına hayli yetişir ben 2'nci maç 30 dakika süre alacağını düşünüyorum.zahanın muhtemelen 2 aydır 1 antrenmanı bile yoktur
icardi ve zaha ts maçında sahada olsa çok iyi iş derim
maalesef, artık bu moddayımMevcut gsc iktidarına darbe yapmak istersen haberim olsun
Sabah ben de dedim Rashica hücumda minimum 4 oyuncuyu yedekleyecek ve zorlayacak bir adam konumunda.Zaha sonrası millet iyice burun kıvırsa da sırf bu sebepten Rashica'nın alınmasını istiyorum. Zaniolo'nun satış durumunda elimiz çok rahat olur. Yedek beklediğinde kapris yapmaz. Barış ile beraber rekabeti üst seviyeye çekerler.
Eski Galatasaray yok sonuçta şampiyon kadroyu koruyan ve üzerine takviye yapan bir Galatasaray var. Futbolda çift eleme maçlarında bir takım eleniyorsa %1 filan şanssızlıktır 7-8 kez direkten döner kaleci müthiş maçlar çıkarır ama geriye %99 iş kadroda bitiyor.Allah korusun zalgirise elenirsek hacken eşleşmesinin mağlubu ile Avrupa ligi elemesinde eşleşiyoruz
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eyvah eyvah kahreden haber geldi. O kadar yatırım boşa gidecek.
rahat olalım
daha düne kadar zahayı dünyanın en iyisi gören ümit özet sesli adam şimdi ekambi zahadan büyük oyuncu diyor
roma zanioloyu 10 numarada da kullanıyordu ben rahat oynayabileceğini düşünüyorum, keremi sağ kanatta çok hayal edemiyorum ama zaha sıkıntı yaşamayacaktırAçıkçası bu Zaha transferi özellikle kadro planlaması hususunda benim gözümü korkuttu. Geçen sezon gayet başarılı bir oyunumuz vardı. Eksik olan neydi 8-10'a mevcut kadrodakilerden daha tempolu alternatifler yaratmak (özellikle alternatif yazıyorum zira bu mevkideki iki oyuncumuzun maaşları zaten yüksek sayılır yedek olmak için), kaliteli bir sol bek. Icardi-Rashica ikilisinin de kadroda tutulması. Bu yaklaşım tamamen ters yüz olmuş durumda. Okan hocanın aklında elbet bir şeyler vardır ama oyun istikrarı sağlayamayacağımız ve yeni gelenlere göre yeni bir oyun gerekeceği aşikar.
Misal Zaha'yı istememe sebeplerimden biri yaratacağı mevki karmaşasıydı. Sağda Zaniolo (Rashica'yı hoca istiyordu, rotasyona girilirdi) , solda da Kerem var. Bizim kullandığımız forvet arkası tipi, bağlantı oyununda iyi ve özellikle önde baskı konusunda ve koridor kapatma konusunda aktif Mertens idi. Zaha'nın bununla da alakası yok. Bariz bir şekilde oyunu değiştirecek bu. Aynı maliyetle gelseydi dahi ki çok daha ucuza mal olurdu, Kamada geçen sezonki sisteme daha uygun bir oyuncuydu. 4-4-2 oynayalım desek bence o kenarlarla katiyyen oynanmaz ve savunma zafiyeti yaratır. Fatih hocanın 4-4-2'sini düşünelim. Kenar oyuncuların oyun kurucu özelliğinin yanında ciddi savunma katkısı vardı. Ne Kerem ne de Zaniolo o katkıyı vermez. Zaha'yı bir yere koyamıyorum kafamda. Kamada gibi bir 10 alıp Zaniolo'yu sağ kenar ve ikinci forvet olarak rotasyonda kullanmak çok daha makul olurdu. Forumda sunulan bir takım çözümler de bana çok uygulanabilir gelmedi (Kerem'in on numaraya geçmesi gibi).
Transfer politikasının ihtiyaçlar özelinde değil de fırsat çıktı yıldız alalım kafasıyla gitmesi ciddi bir soru işareti. Hele sırf Fbye gitmesin diye aldıysak rezalet zira Fbnin ciddiye alınacak hiçbir tarafı yok. Çalım için rakip transferlere müdahale etmek küçük zihniyetlerin işi ve genelde böyle alınan topçular fayda vermiyorlar (Stoch, Joao Pedro vs.) Hocası İsmail olan takımın Zaha'yı almasının bize bir zararı olmazdı.
Geçen sezon oyun istikrarı konusunda iyi olan bizim takım bu sene özellikte ligde devamlı rotasyon yapmak zorunda kalacak bu da ciddi bir dezavantaj bence. Geçen sene tutturduğumuz ekseni biraz kaydırdık gibi geliyor. Okan hocanın kafasında ne var merak ediyorum açıkçası, hakkımızda hayırlısı.
Ben de eleyeceğimize hatta rahat geçeceğimize eminim de bilgi olsun diye yazdımEski Galatasaray yok sonuçta şampiyon kadroyu koruyan ve üzerine takviye yapan bir Galatasaray var. Futbolda çift eleme maçlarında bir takım eleniyorsa %1 filan şanssızlıktır 7-8 kez direkten döner kaleci müthiş maçlar çıkarır ama geriye %99 iş kadroda bitiyor.