- 1 Mayıs 2018
- 57.834
- 48.610
- 3.873
Kimse daha ne aldığımızın farkında değil şok etkisi devam ediyor 1 haftaya anca anlaşılır.![]()
Sol taraftan iceri girdigi zaman, 90 takar gibi gormekteyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse daha ne aldığımızın farkında değil şok etkisi devam ediyor 1 haftaya anca anlaşılır.![]()
8 alalaim cl 2.turundan önce. 10 numara için Eylül beklenir.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence alacaz10 numara alacağımızı sanmıyorum
Instagram şöyle bi hesap var abi, bana samimi geliyor.Zaha yı alsınlar bizimkiler seçeceğiniz bir hayvanları koruma kuruluşuna 15kg mama bağış yapacam.
3 m euro aslında tam ideal olur sponsorlarla 5 m euro alsa yeter ne kadar az açıklarsak o kadar fazla kuduracaklar.Zaha için 4-4.25 gibi bir maaş açıklayacağız diye duydum dün, bakalım ne açıklayacağız.
Çok derbi kazandıracak aslında Uğurcan'ı da alsak Vodafone Park'da %100 kazanırız fena kudurtuyor.Sol taraftan iceri girdigi zaman, 90 takar gibi gormekteyim

Makul sankiZaha için 4-4.25 gibi bir maaş açıklayacağız diye duydum dün, bakalım ne açıklayacağız.
Bekler rezalet
Dijku sag stoper, sol stoperde oynayamaz
Becao yillarca 3 lu sistemde oynadi
Salih Ozcan eski forumunda degil
rahatsız olur muyuz bundan meloMuslera ile bu yıl 1+1 şeklinde tekrar sözleşme uzatılacaktır.
Rahatsız olanlar daha fazla rahatsız olacak sanırım.