- 4 Ağustos 2009
- 90.632
- 71.711
- 5.188
Daha dur devre arasında zahayi satalim diyenler olacak.Surekli zanyola yi satma pesinde bizim taraftar, siz hastamisiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha dur devre arasında zahayi satalim diyenler olacak.Surekli zanyola yi satma pesinde bizim taraftar, siz hastamisiniz.
Karadeniz inadı işte, satmazlar bize.Mert Müldüre verilecek her kuruş Uğurcan'a verilse onun da gerçekleşme imkanı olur.
Keşke bir tane daha atsaydin lakabın altıpatlar olurdu.Hiii bu ara keyfim çok yerinde Zahadan sonra 5 posta attım rahatlama geldi
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1- "direk" değil "direkt" yazalım artık
4- zaniolonua da nelsson san biri satılacak
Gs ye 5 kuruş faydası olmayan sözde gs li kofti bir herif. Böyle herifleri koyuyorlarki algı kasmak için, ali bunu kukla gibi yönetiyor ne isterse yaptıFederasyon başkanı hangi takım taraftarı
Hay başlayacağım boy takintiniza veratti diyorsun kısa olur muyuz diyorsun? Veratti veratti bu.Verratti yi istermisiniz. Cok mu kisa oluruz orta sahada

Sakatlıktan sonra adam ballan d'or aldı. Sakatlık vs ayrıca kilo sorunu'da vardı. Tosun gibiydi maşallahSakatlık olmasa evet doğru ama her şeyi toplayınca Henry bence daha iyi. Sakatlık bitirdi ne yazık ki fenomeni.
İkisinin beraber çift forvet oynadığını düşünemiyorum yaKorkunç bişi olurdu heralde
Gittiği filan yok rotasyonda kullanılacak. Bütün sezon boey mi oynasinMüldür ü alıyor muşuz,
Boey gidiyor heralde. İlk 11e monte edilcek gibi
Bence yanlış yapıyoruz
Zorunlu opsiyon olmaz, zorunlu satın alma maddesi olur. Bunu da ekleyelim listeyeForumun kabullenmesi gereken 2-3 konu var..
1- "direk" değil "direkt" yazalım artık
2- mertens i 11 e yazmayalim
3- Uğurcan yok günay la anlaşıldı
4- zaniolonua da nelsson san biri satılacak

Ben de dun baktim, hicbir sey yok. En buyuk rakipleri Socrates hemen program yapti mesela.vole ve vole+ ta 2 gündür hiç paylaşım yok
Müldür sakatlığı öncesi ilk 11 oyuncusu sayılırdı orada. Turap gelişimini tamamlamamış bir oyuncu potansiyeli olsa da.Mert çok gereksiz transfer Ali Turap Bülbülü 3.yedek olarak düşünmeyeceksek altyapıyı kapatalım Mert'e verilecek maaş , bonservis ile ortasaha ve Rashica transferine harcanmalı İtalya'nın orta sınıf takımında çoğu maçta dakika süre almayan adama 3.yedek olması için bonservis ve maaşı yüksek.
ashley young gibi duruyorBurda çalım yiyen arkadaşı bilen var mi