Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1- "direk" değil "direkt" yazalım artık

4- zaniolonua da nelsson san biri satılacak
Berke Karabacak

mert o maliyetlere gereksiz.ugur kaan yıldız var göztepede sagbek için.direkt onu alalım madem biri alınacak.u21 milli takımında da oynuyor,fb altyapı cıkıslı

Bakambu'yu aldık ama Zaha haberi öyle bir zamanda geldi ki adamı unuttuk. :asd:

Sakatlık olmasa evet doğru ama her şeyi toplayınca Henry bence daha iyi. Sakatlık bitirdi ne yazık ki fenomeni.

İkisinin beraber çift forvet oynadığını düşünemiyorum ya :) Korkunç bişi olurdu heralde
Sakatlıktan sonra adam ballan d'or aldı. Sakatlık vs ayrıca kilo sorunu'da vardı. Tosun gibiydi maşallah

Müldür’ü bende pek sevmiyorum da Müldürü gömücez diye Ali Turap’ı yüceltmenin anlamı yok. Şu hali rotasyonda bek yedeği olacak bir halde değil.

Mert çok gereksiz transfer Ali Turap Bülbülü 3.yedek olarak düşünmeyeceksek altyapıyı kapatalım Mert'e verilecek maaş , bonservis ile ortasaha ve Rashica transferine harcanmalı İtalya'nın orta sınıf takımında çoğu maçta dakika süre almayan adama 3.yedek olması için bonservis ve maaşı yüksek.
Müldür sakatlığı öncesi ilk 11 oyuncusu sayılırdı orada. Turap gelişimini tamamlamamış bir oyuncu potansiyeli olsa da.

Ali Turap oynasa bir kaç hatasında alt yapıyı kapatalım deyip sövülmeyecek olsa ben de destekleyebilirdim bu dediğini.

Maaş teklifimiz de 1 m euro, Dubois 2 katını alıyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt