Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha olayı bizi şaşırttı lakin fenerlileri ciddi manada çökertti fanatik 2 arkadaşım var 2 aydır nezaman gorussek bana zaha guzellemesi yapıyorlardi ,şu an çökmüş durumdalar
Adı geçtiğinden beri Zaha transferine karşıydım, hala da eleştiriyorum. Dün akşam fenerli bir arkadaşımla görüştüm. Herifin halini görünce keyiflenmedim desem yalan olur, durup durup küfrediyordu.

mertten de zekiden de bir yol olmaz. mertin salaktan oynadığı 1 tane milli maç harici 90 dakikasını izleyen kaç yorumcu var acaba?

hele zeki dümdüz bir oyuncu. hem ferdi hem boeyin çok gerisinde. bu yerli saçmalığı için kaliteden taviz vermeden pozisyon doldurmak isteyen takım için en mantıklı hamle uğurcan çakır olur.

zaten ola ki uğurcanı alırsak muhtemelen bu yerli kuralını da kaldırırlar.
Ondan ziyade Kaan ve Ali Turap var ztn

Eger Ali Turap dedikleri kadar iyiyse şans hak ediyor, Kzmcan gibi cikarsa 2 altyapidan çıkmış bekimiz olur para harcamaktansa oynatiriz işte

Adı geçtiğinden beri Zaha transferine karşıydım, hala da eleştiriyorum. Dün akşam fenerli bir arkadaşımla görüştüm. Herifin halini görünce keyiflenmedim desem yalan olur, durup durup küfrediyordu.
Ben de senin gibi düşünüyordum ama elit seviye top taşıyan oyuncumuz var artık. O açıdan bakınca ben ikna oldum. Oyun içinde sürekli değişebilen bir 3'lü kurduk Icardi arkasında.

Mert çekip iyice boşa düşen duboisi Trabzon'a Uğurcan transferinde verme fikri. Trabzon'un sağ bekinde kim var. ?

Abdurrahman dereli vardi sağ bek ne topcuydu akçaabat sebatsporda

IMG_5131.jpeg

Şu sobayla izlerdik maclarini

Müldürü almadık kasıtlı pompa haber. Schiranın bişey bildiği yok yarın fener alacak. Eleman aşırı fenerli zaten.

Devre arasında o yüzden gelmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt