Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melikşah'a yüklenilen dönemdeki birikme ve gerginlik yerini, uzay boşluğundaki sessizlik ve huzur hissine bıraktı.

Melikşah uyumayın kap gelecek dediğinden beri uyumuyorum 9 gün olmuştur.
sleep-what-is-sleep.gif

Boykottan dolayı A Spor'u izlemiyom Trt Spor'u açayım dedim.Fatih Doğan Zaha 10 milyon euro maaş alacak Ali Naci gibi gazeteci arkadaşlar yanlış haber yazıyolar dedi.Emre Bol da transfer çalımlarına girmeyelim kulüpler ekonomik açıdan ilerleyen yıllarda sıkıntılarla karşılaşabilir dedi.İzleyecek Tv kanalı da kalmadı yav :D

gendouzi gelse lig biter

toreyra gendouzi ikilisi ile tarihin en saglam orta sahasini kurmus oluruz herhalde

Boykottan dolayı A Spor'u izlemiyom Trt Spor'u açayım dedim.Fatih Doğan Zaha 10 milyon euro maaş alacak Ali Naci gibi gazeteci arkadaşlar yanlış haber yazıyolar dedi.Emre Bol da transfer çalımlarına girmeyelim kulüpler ekonomik açıdan ilerleyen yıllarda sıkıntılarla karşılaşabilir dedi.İzleyecek Tv kanalı da kalmadı yav :D
Ustad a sporu neden boykot ediyon

Ben hiçbirini izlemiyorum artık. Youtube'dan devam.

İyi ki GSC var. Var ki aşkımızı yakından takip edebiliyoruz.

Boey farklı kafada bir adam ama, spiritüalizm yani Mevlevi yaklaşıma sahip bir yaklaşımı var, böyle derin bakanlarda odak noktaları değişip her şey anlamsızlaşabiliyor, yönetmek zordur.

O yüzden yeteneği baki ama sürekli odakta tutmak değerli. Eksik noktalarını da geliştirirse fizik kalite olarak kimseden eksiği yok.

Pas(orta) ve şut noktasında da kendini geliştirmesi gerekiyor. Çaprazdan vuruşlarının çoğu dağa taşa. Orta isabet oranı da belirli bir seviyenin altında. Yaşı itibariyle de bunları yapabilir. Ancak henüz eksikleri olduğunu da görmek gerekiyor. Son adamken riskli oynayabiliyor yine. Onun dışında bizim için büyük şans oldu bu gelişimi ve kendini bulup göstermesi.

Seri transferinde kesin Drogba ikna etmiştir yoksa gelmezdi bu adam diye herkes söyledi basın toplantısında sordular Drogba ile görüşmedim dedi adam :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt