- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Iyimis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sıkıyo yine biseyler , 2 gün sonra drogbanın alakası olmadığı ortaya çıkar.ali naci ne anlatiyon
Melikşah uyumayın kap gelecek dediğinden beri uyumuyorum 9 gün olmuştur.
Ustad a sporu neden boykot ediyonBoykottan dolayı A Spor'u izlemiyom Trt Spor'u açayım dedim.Fatih Doğan Zaha 10 milyon euro maaş alacak Ali Naci gibi gazeteci arkadaşlar yanlış haber yazıyolar dedi.Emre Bol da transfer çalımlarına girmeyelim kulüpler ekonomik açıdan ilerleyen yıllarda sıkıntılarla karşılaşabilir dedi.İzleyecek Tv kanalı da kalmadı yav![]()
genduziyi alma ihtimalimiz 0gendouzi gelse lig biter
toreyra gendouzi ikilisi ile tarihin en saglam orta sahasini kurmus oluruz herhalde
Ben hiçbirini izlemiyorum artık. Youtube'dan devam.Boykottan dolayı A Spor'u izlemiyom Trt Spor'u açayım dedim.Fatih Doğan Zaha 10 milyon euro maaş alacak Ali Naci gibi gazeteci arkadaşlar yanlış haber yazıyolar dedi.Emre Bol da transfer çalımlarına girmeyelim kulüpler ekonomik açıdan ilerleyen yıllarda sıkıntılarla karşılaşabilir dedi.İzleyecek Tv kanalı da kalmadı yav![]()
Boey farklı kafada bir adam ama, spiritüalizm yani Mevlevi yaklaşıma sahip bir yaklaşımı var, böyle derin bakanlarda odak noktaları değişip her şey anlamsızlaşabiliyor, yönetmek zordur.
O yüzden yeteneği baki ama sürekli odakta tutmak değerli. Eksik noktalarını da geliştirirse fizik kalite olarak kimseden eksiği yok.
Serdar Kelleci'yi sırf o yasaklı kaynağa karşı elindeki belgelerle konuşup susturduğu için işten çıkardılar reis..Ustad a sporu neden boykot ediyon
Yanlış çevirmişler adam bir önceki eledikleri takımı tanımıyorum demisİşin daha da garip tarafı adam kazakistanlı kendi ırkının en büyük takımını tanımamak futbolla hiç ilgilenmemesi gerekiyor.