Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya bu neco maradonanın prime dönemi 4-5 yaşında birşeydi
10 yaşlarında zaten kokainman olmuştu

neyini izledide maradona hayranı olmuş anasını satayım

ben 9 yaşındaydım usada kokainden sahada bayılmıştı lan
dekoratif olarak begenip almıştır.
hayranı mı olması lazım.
bende de iron maiden tişörtü var bir tane şarkısını bilmem.
herşeye atarlanma atarlı şirin.

Al işte space de zaha sakatmis sakat adam almışlar haah diyor senin ben aw haluk ne gerek var sakatsa kulüp açıklar sanane aw

Boey'de üst üstte 2 kez yaşamıştı hatta Marsilya maçında sakat sakat oynayıp bir daha sakatlanmıştı. Oyuncu dikkat edip güçlendikten sonra bir sıkıntı olmaz. Orsic mesela kariyerinde sakatlık yok daha maça çıkmadan sakatlandı 9 ay sahalardan uzak kalacak.
agzından bal damlıyor

Kan değeri ve yolculul ne alaka ya ilk defa duyuyorum bilimsel açıklayacak var mı

Hava basıncı uçak yolculuğunda daha düşük olduğu için kanda daha az oksijen taşınır. Kişideki kan değerleri hali hazırda zaten düşükse alçak hava basıncında kanda daha da az oksijen doygunluğu olacağı için bu durum sorun teşkil eder.

Okan hocanın alameti farikası taktikten ziyade hoca gibi değil abi gibi yaklaşır gurur ego kibir yok halktan biri taktik zekasında tartışılmaz üst düzey olmaya aday
Bu muhabbeti gecin abicim. Ayni seyi fatih hoca icin hala konusuyorsunuz. Yok gaz yok motivasyon. Halktan biri ne ya? Abilik ne? Ismail kartal yapsın bakalim abilik oluyor mu?
Okan hocanin futbol bilgisi taktik bilgisi oyuncu gözü antreman bilgisi hepsi ust duzey.
Bu sene sampiyonlar liginde goreceksin hic ezilmeyecez

agzından bal damlıyor
Orsic'e alt yapı futbolcusu baya ters girdi ama bu kadar ciddi sakatlanmasında birazda güçsüzlükten kaynaklanıyor olabilir sağlam futbolcu alsan da güçlenmeden zorlayınca sıkıntı oluyor. Bizim doktor ve fizik ekibimiz iyi sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt