- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Dear Uefa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dekoratif olarak begenip almıştır.ya bu neco maradonanın prime dönemi 4-5 yaşında birşeydi
10 yaşlarında zaten kokainman olmuştu
neyini izledide maradona hayranı olmuş anasını satayım
ben 9 yaşındaydım usada kokainden sahada bayılmıştı lan
İkisi de ilk lig maçında 11 olur Icardi takımla 10 gün çalışsa yeter 60 dakika da maçı çözer Bakambu'yu salarız.Icardi de kamp yemedi oda zaha gibi eylulden önce oynayamaz. Bari alacagimiz orta saha hazir gelse yav
Aglayin daha zevkli oluyor
Forum bu maçtan 2 gün önce müthiş penaltı ve frikik atıyor diye övdükten sonra adam penaltıyı Bornova stadyumundan körfeze doğru attı.
agzından bal damlıyorBoey'de üst üstte 2 kez yaşamıştı hatta Marsilya maçında sakat sakat oynayıp bir daha sakatlanmıştı. Oyuncu dikkat edip güçlendikten sonra bir sıkıntı olmaz. Orsic mesela kariyerinde sakatlık yok daha maça çıkmadan sakatlandı 9 ay sahalardan uzak kalacak.
Kan değeri ve yolculul ne alaka ya ilk defa duyuyorum bilimsel açıklayacak var mı
Bu muhabbeti gecin abicim. Ayni seyi fatih hoca icin hala konusuyorsunuz. Yok gaz yok motivasyon. Halktan biri ne ya? Abilik ne? Ismail kartal yapsın bakalim abilik oluyor mu?Okan hocanın alameti farikası taktikten ziyade hoca gibi değil abi gibi yaklaşır gurur ego kibir yok halktan biri taktik zekasında tartışılmaz üst düzey olmaya aday
Orsic'e alt yapı futbolcusu baya ters girdi ama bu kadar ciddi sakatlanmasında birazda güçsüzlükten kaynaklanıyor olabilir sağlam futbolcu alsan da güçlenmeden zorlayınca sıkıntı oluyor. Bizim doktor ve fizik ekibimiz iyi sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.agzından bal damlıyor
Ya ekiyle ayırmak için newcastle’ı nasıl telaffuz etmek lazım diye düşünüyorum 5 dakikadır bulamadım reis bir yardımcı olur musun50m'ye newcastle'ya çaktık sanırsam
Forum bu maçtan 2 gün önce müthiş penaltı ve frikik atıyor diye övdükten sonra adam penaltıyı Bornova stadyumundan körfeze doğru attı.