Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kan değerleri değişken Bir şey değil mi bugün yüksek yarın düşük olabilir. Yanlış biliyorsam aydınlatın. Benim bir ara düşüktü kan verememistim bir kaç gün sonra vermiştim.Haluk Yürekli: "Wanda Nara'nın kan değerlerinde yolculuk yapabilme seviyesine inmesi bekleniyormuş. O seviyeye geldiğinde doktorlar tarafından izin verilecek ve ailesiyle beraber İstanbul'a gelecek."
Doğru biliyorsun, değişebiliyor.Kan değerleri değişken Bir şey değil mi bugün yüksek yarın düşük olabilir. Yanlış biliyorsam aydınlatın. Benim bir ara düşüktü kan verememistim bir kaç gün sonra vermiştim.
FM efsanelerimden bir tanesi.Podence nasil topcu?
herifler gece gunduz sallıyo.wanda yenge 2 gece önce taco,dün de pizza yedi gece 12.00 sularında.arjantin saatine göre öglen 3te hikaye atar genelde.Kan değerleri değişken Bir şey değil mi bugün yüksek yarın düşük olabilir. Yanlış biliyorsam aydınlatın. Benim bir ara düşüktü kan verememistim bir kaç gün sonra vermiştim.
Mevcut sponsor, stat ve store gelirleri maaş bütçesini karşılıyor bu sene.
Avrupa’da da en kötü ihtimalde 10-15 gelecek kısacası bir şey olmaz. Son dönemin en büyük geliri üretilecek.
Sıkıntı seneye Avrupa olmaması gibi bir durumda olur onda da oyuncu satılır.
Geçen sene -500 milyon TL ile başlamıştık bu sene öyle değil.
Kandaki tek değer şeker değil ki yav nolmuş taco pizza yediyseherifler gece gunduz sallıyo.wanda yenge 2 gece önce taco,dün de pizza yedi gece 12.00 sularında.arjantin saatine göre öglen 3te hikaye atar genelde.
ben ekstra bilgilendirme yaptım abi,haluklar gibi sallamadıgımı ima ettim orada.Kandaki tek değer şeker değil ki yav nolmuş taco pizza yediysekaldı ki taco öyle karbonhidrat ağırlıklı bir şey de değil
Sol taraftaki aga lukaku galiba gizliden oda mi geldi caktirmadan foto cektirdik