Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunusun avrupada piyasası varken satmak lazım 6ya 7ye Yusuf kiralanabilir

Tersine Yusuf'u bonservisiyle vermek lazım. Uğurcan için takasta kullanılabilir. Yunus'u tr dışına kiralamak daha mantıklı. Ölüsü 6 7m eder Yunus'un ama Yusuf'un elde kalması muhtemel. Trabzonlu olması da avantaj ikna için.

Bu sezon Kerem hakkındaki tek korkum etrafında 3 tane baba adamdan hangisine pas atacağını düşünürken top kaybı yapmasıdır. Geçen sene sadece icardi ye odaklı oynuyordu. Şimdi icardi bir yere koşu atarken, zaha ve zaniolo da farklı yerlere koşu atacak. Kerem in çok hızlı düşünüp en doğru kararı çok çabuk vermesi gerekecek.
At topu zahaya gerisini o halleder

başlarım uğurcana ya.. amma büyüttünüz şu kovayı. Adamın tek iyi oynadığı sezon şamp oldukları sezon. Onun dışında gerek lig gerek milli maçlarda kale yol geçen hanı gibi. Bjkdeki Mert bundan 10 kat daha iyi kalecidir.Yusuf ve Yunus bunun için heba edilmemeli. Alalalım Günayı işte. Şamp liginde oynayamıyorsa Batuhan yedek olur.
:) Uğurcan sadece geçen yıl motivasyon kaybı sonrası dağıldı. Çok kötü bir 2. yarı oynadı ligde. O kötü döneminde bile bir kaç tane çok iyi maç çıkardı bjk derbisinde efsane oynadı. Ugurcanin geçen yıl bir noktadan sonra salması ve şimdi de takımdan ayrılmak istemesi Trabzon'da ki misyonu bittiğini düşünmesi sebebiyle. Uğurcan kova felan değil. Çok yetenekli çok iyi bir kaleci. Bu kadar kişi boşuna istemiyor. Boş yapmaya hiç gerek yok renkdas

Yabancı sınırı için yeni bir karar çıkmazsa sezon sonunda Muslera ile vedalaşıp Uğurcan'ı kadroya katabiliriz. Şu an alacağımızı hiç sanmıyorum. Erden Timur'un böyle bir tarzı var ama. Olur veya olmaz demeden bir kontak kuruyor önce. Seneye iş ciddileşirse şu an kurduğu ilişkilerin faydasını görürüz.

2023-2024 GALATASARAY SK

IDEAL LINE-UP FOR UCL

Muslera 🇺🇾
S. Boey 🇫🇷
Nelsson 🇩🇰
Bardakçı 🇹🇷
Angelino 🇪🇸
Torreira 🇺🇾
Fred 🇧🇷
Kerem 🇹🇷
Zaniolo 🇮🇹
Zaha 🇨🇮
İcardi 🇦🇷

SUBS

Günay 🇹🇷
Dubois 🇫🇷
Emin 🇹🇷
Kaan 🇹🇷
Kazımcan 🇹🇷
Berkan 🇹🇷
Oliveira 🇵🇹
Mertens 🇧🇪
Rashica 🇽🇰
Barış 🇹🇷
Bakambu 🇨🇩

Halil 🇹🇷

:) Uğurcan sadece geçen yıl motivasyon kaybı sonrası dağıldı. Çok kötü bir 2. yarı oynadı ligde. O kötü döneminde bile bir kaç tane çok iyi maç çıkardı bjk derbisinde efsane oynadı. Ugurcanin geçen yıl bir noktadan sonra salması ve şimdi de takımdan ayrılmak istemesi Trabzon'da ki misyonu bittiğini düşünmesi sebebiyle. Uğurcan kova felan değil. Çok yetenekli çok iyi bir kaleci. Bu kadar kişi boşuna istemiyor. Boş yapmaya hiç gerek yok renkdas
ben boş yapmıyorum bana göre uğurcan kova'dır. Galatasaray'ın Kalesine olmaz. Uğurcana o kadar para verileceğine Batuhanı koy kalaye. O çocukta geçen sene harikalar yarattı

Zaha, Kerem, Zani, Icardi dörtlüsü banko olduğuna ve ilk 11'e bir 8 düşünüldüğüne göre 4-4-2 / 4-4-1-1 ufukta diyebilir miyiz?

Juventus Kessie'yi kiralıyormuş. Gravenberch'i de Newcastle istiyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt