Emre Boran
Parçalı Üye
- 25 Ağustos 2009
- 4.123
- 889
- 1.683
uğurcandan. röportajda Galatasaray dediBu Uğurcan olayı nerden çıktı. Gunayi aldık beyler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uğurcandan. röportajda Galatasaray dediBu Uğurcan olayı nerden çıktı. Gunayi aldık beyler
DealYunus - Ugurcan takasina ne dersiniz
Şuna denize gir deme boğulur moğulur başına dert alırsın.Kötüyü cagirmayalim. Bu kadar pozitif hava varken neden israrlar pesimist takılıyorsunuz anlamıyorum. Çıkın dolaşın denize girin gezin. Foruma ara verin biraz
Yunusun avrupada piyasası varken satmak lazım 6ya 7ye Yusuf kiralanabilir
Kankaydik Şu mu olduk lan hain herifŞuna denize gir deme boğulur moğulur başına dert alırsın.
At topu zahaya gerisini o hallederBu sezon Kerem hakkındaki tek korkum etrafında 3 tane baba adamdan hangisine pas atacağını düşünürken top kaybı yapmasıdır. Geçen sene sadece icardi ye odaklı oynuyordu. Şimdi icardi bir yere koşu atarken, zaha ve zaniolo da farklı yerlere koşu atacak. Kerem in çok hızlı düşünüp en doğru kararı çok çabuk vermesi gerekecek.
Datça Karaincir.Çok iyi yüzücüyümdür neresi burası bro
başlarım uğurcana ya.. amma büyüttünüz şu kovayı. Adamın tek iyi oynadığı sezon şamp oldukları sezon. Onun dışında gerek lig gerek milli maçlarda kale yol geçen hanı gibi. Bjkdeki Mert bundan 10 kat daha iyi kalecidir.Yusuf ve Yunus bunun için heba edilmemeli. Alalalım Günayı işte. Şamp liginde oynayamıyorsa Batuhan yedek olur.
Planlama duruyor. Paris için ama başka biri de olabilir.abi yarın geliyor mu icardi
Uğurcan işi bence olacak, İsviçre saati gibi işliyor süreç tıkır tıkır
ben boş yapmıyorum bana göre uğurcan kova'dır. Galatasaray'ın Kalesine olmaz. Uğurcana o kadar para verileceğine Batuhanı koy kalaye. O çocukta geçen sene harikalar yarattıUğurcan sadece geçen yıl motivasyon kaybı sonrası dağıldı. Çok kötü bir 2. yarı oynadı ligde. O kötü döneminde bile bir kaç tane çok iyi maç çıkardı bjk derbisinde efsane oynadı. Ugurcanin geçen yıl bir noktadan sonra salması ve şimdi de takımdan ayrılmak istemesi Trabzon'da ki misyonu bittiğini düşünmesi sebebiyle. Uğurcan kova felan değil. Çok yetenekli çok iyi bir kaleci. Bu kadar kişi boşuna istemiyor. Boş yapmaya hiç gerek yok renkdas