Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antu dan Caps var mı Zaha olayı ile?

Bu ara Antu ya ne olmuş yahut...
Ziyaretçilere kapattılar mı?

Eskiden ne güzel profil olmadan anti cep ile bakardik

Ben abdul-herhangi bir Türk stoper tandemiyle clde follos olacağımız düşüncesindeyim.Merih-Abdul letonya maçında bile sırıttı mesela abdulu tanıyamadım
Bende yerli tandemi istemiyorum ama 8+3 kuralından dolayı bunu düşünmek gerekir belkide

Bende yerli tandemi istemiyorum ama 8+3 kuralından dolayı bunu düşünmek gerekir belkide
yani bence ilk opsiyon beki Türk yapmaktı ama olmadı , Boey kalıyorsa kimse kesemez onu zaten.Tek yapabileceğimiz Türk kaleci onda da 2 opsiyon vardı bence ya genç birini alıp Muslera'yla direkt yarı rotasyona sokacaktık o da Doğan olacaktı yada Uğurcan gibi tecrübeli birini alıp Muslera'yı az kullanacaktık ama Doğan gitti , Uğurcan'ı da vermiyorlar.Nasıl olacağına dair hiçbir fikrim yok şahsen benim.

Uğurcan'a hedef verilmesi lazım, sadece Uğurcan'da değil, yetenekli ne kadar çocuk varsa köreliyor sırf ismi 4. büyük diye ego yapıp topçularını göndermeyen camiada.

Uğurcan bize gelse Ts'de çalıştığının üzerine fazlasıyla koyacaktır eminim, gelişir gelişmez orası kesin olmamakla birlikte almaya değecek bir risk olarak görüyorum.

Kerem mesela bizde çıktığı özellikleriyle Ts'de olsaydı en baştan şu an nerede olurdu Allah bilir.

Tabi değerlendirilmesi gereken bir sürü başka şeyler de var ancak hedefsiz biri haline gelirsen en iyi ihtimal yerinde sayarsın, burası net.

Ne kadar camianın çocuğu olursan ol, daha iyisini amaçlamak için restte çekeceksin, her şeyi de yapacaksın. Gerisi biraz da kader kısmet.

Merhaba Renkdaş
1yillik gsc ceza evinde yattıktan sonra malesef GSC keyifim biraz kaçtı. Eskisi kadar aktif değildim. Daha çok okudum.

GSC malesef büyük genç bir yeteneği kaybetti :(
foruma yazdığım ilk mesajda seni alıntılamistim o yüzden iyi hatırlıyorum seni , Cem Yılmaz avatarındı,
bende daha önce kural hatası yapmadan ceza aldım ama küsmek yok, şahsi algılamaya gerekte yok, eski üyelerin daha çok yazmasını isterim renktaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt