Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim büyüttüğüm yok.

Öyle Uğurcan'a bayıldığım falan da yok. Kaleyi yerli yapacaksan tek seçenek o şimdilik.
Yok değil değişmeli oynarız. Angel kazım degisikligi. Boey Kaan değişikliği. Torreira ve yanındaki yeni oyuncumuz yerine Berkan değişikliği. Ve kalede bazı maçlarda Muslera Günay degisikligi

Uggiecan için tüm şartlari zorlamak lazim. 37 yasinda olan ve geçtiğimiz sezon disinda son sezonlarda +10 kaciran musleranin yerine topcu alinmasi lazim. 1 sezon daha bekleyebiliriz ama o zmn ugurcani kacirmis olabiliriz, piyasada guvenilecek başka yerli kaleci yok suan

Merih çok dengesiz adam ya nasıl o kadar yükseldi onu da anlamadım,menajeri iyi iş yaptı.

fb kalede ve orta sahada yerliden kurtulmak için cengiz-mert müldür/zeki ne bulursa saldırıyor

Merih çok dengesiz adam ya nasıl o kadar yükseldi onu da anlamadım,menajeri iyi iş yaptı.
Bir de tek hamleli stoper. İlk hamlede karşılık veremedi mi geçmiş olsun beli dönene kadar atı alan Üsküdar'ı geçiyor.

Merih'in faydalı olabileceği tek sistem üçlü stoperli sistem bana göre.

Ek olarak tuğla taşı gibi ayağı var. Milli Takımda mevcut yerli stoperler arasında açık ara en kötü ayaklı stoper Merih. Merih'den daha kötü olan Fenerli Samet var bir tek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt