Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mecbur oynatacaklar kaleye yabancı alırlarsa.

Geçen seneki gibi Mor, Kahveci, MHY rotasyonda yer almak zorundalar. Fenerin kağıt üstünde çok yerlisi olsa bile çoğu beş para etmez.

Ben olsam Altay'ı motive edip orta saha hattını güçlendirirdim teknik direktör orada.

Djiku gibi ortalama isim yerine stopere Becao yanına 4'lü savunma becerisi olan yabancı bir stoper, iyi bir sol bek ve orta saha şarttı.

Szymanski fena değil ama üçlünün biri olur. Onun yerine çok iyi bir 6 numara alıp, ikinci orta sahaya daha uygun bir 8 numara almalıydılar.

Szymanski daha çok 10 numara gibi o yüzden halen düzgün 6 ve 8'leri yok.

Arao fena değildi ama bu sene bence salar. Crespo ise 1 senelik performans vermiş istikrarsız bir oyuncu. İrfan'ı 8'e çekecekler muhtemelen.

--------------XXX------------İrfan---------------

-Cengiz------------Szymanski---------Tadic----

--------------------Dzeko-------------------------

ya bu şekilde olur.

Ya da 3-5-2 gibi

----------------------Livakovic-----------------------

-----Djiku-----------Becao-------------Peres--------

--Ferdi------İrfan------------Arao-----------Tadic---

---------------------Szymanski------------------------

---------Batshuayi-------------Dzeko------------------

kadroları üçlüye daha uygun net şekilde. Sadece Tadic'in defansif desteği olmayacağı için o koridor Peres'e kalacak çokça. Ama yine biri kesik yiyecek buradan da yerli yok.

Son düzenleme:
mert müldür geçen sene full sakat ondan önceki senelerde de 30 maç 1 asist yapmış bir adam neden bu kadar abartılıyor

angelino çok büyük yetenek okey ama şuanki kadro yapımıza boey gibi atletik hayvani bir sol bek daha iyi olurdu sanki.

mesela kazım ne kadar toy olsa da fiziği, agresifliği, alman schutzstaffel tipiyle kendisini çok tutuyorum.

Cengiz'i inşallah alırlar cengiz için Roma maçlarını kaçırmazdım ama son 2 senedir uyuz olmaya basladim. Kendini bir b.k sanmaya başladı millete el kollar triplere girmeler falan gıcık etti kendine

Mert Müldür 2 M bonservis ve 500 B yıllık ücretle oluyorsa olsun yoksa gerek yok. Boey bile şu anda 500 B seviyesinde ücretle oynuyor. Mert bırak Boey'i Dubois'den bile daha geride şu anda form olarak.

Mert Müldür Fener'e gitsin. Hiç begenmiyorum. Tip olarakta çok pasif falan...

Felix gibi bir 10 numara alırsak, rahat rahat hepsini oynayabilmek için, ya Angelino kesilip kazımcan, yada Berkan 11 olmak zorunda , dolayısıyla Nelson satılsa bile gelen parayla birsekilde tekrar yabancı stoper ve uğurcan alınmalı

shocked-gif-6.gif

Rodrigo De Paul gelse be.

Şu kadroya ne yakışır şu adam.

Torreira-De Paul

orta sahadan adam geçemez. Lig'de puan kaybı yapmaz o ikili oynadığı zaman takım. Avrupa için bile müthiş ikili olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt