Emre Boran
Parçalı Üye
- 25 Ağustos 2009
- 4.123
- 889
- 1.683
kamada mı yoksa felix mi istersiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki takımda fafa kafaya oynar ama bu sene ki kadro 1 farkla kazanır.Şampiyonlar Ligi çeyrek finali maçı olsun o zaman
kamada mı yoksa felix mi istersiniz?
50 bin kere felix. Ama çok çok zor bi transferkamada mı yoksa felix mi istersiniz?
Premier ligde ilk 6 garanti
Rashica + 8 numara + Uğurcan olsa müthiş olur.10 numaraya artık gidilmemeli bir sürpriz satış vs olmadıkça.
Play off türü şampiyonlar ligi haklarının içinde o kesin exxende olur diğer turlar belirsiz. Ama son play off kesin exxenarkadaşlar bizim bütün eleme maçları ssportta mı
YanlışLivakovic ve Cengiz'i de aldıkları taktirde vasat kadroya 47.5 m euro harcamış olacaklar.
Livakovic 10 m euro
Becao 10 m euro
Cengiz 13 m euro
Syzmanski 14.5 m euro
Bu maç ssport ta var mı yoksa sadece ssport plus mıarkadaşlar bizim bütün eleme maçları ssportta mı
ben musleradan kopamıyorum.Rashica + 8 numara + Uğurcan olsa müthiş olur.
Bu maç ssport ta var mı yoksa sadece ssport plus mı
Muslera ve Uğurcan abi kardeş gibi olur ikisi de yedek kalsa oynasa da sorun çıkarmaz. Muslera kenara gelse bile Uğurcan'a karşı baya saygı duyuyor hatta gelişiminde yardımcı dahi olabilir. Bence Günay'ı oynatırsak Muslera'da rahatsız olursa daha büyük sıkıntı olabilir gibi geliyor. Ama tabi dediğim olay uygun şartlarda olursa olur uçuk rakamlarsa hayalden öteye geçmez.ben musleradan kopamıyorum.
uğurcan yedek bile durmayı kabul eder bu yıl ben o enerjiyi aldım ama muslera floryada ve soyunma odasında anormal etkin.
bir papazlık yaparsa sıkıntı olur hatta papazlığı bırak çekip çevirmesin o bile sıkıntı , ayrıca ben yerli kaleci işini sevmiyorum.
Muslera elveda diyene kadar kalmalı diyorum ben.
Muslera/Günay iyidir.
Neyle yapacaksın kardeşim neyle?