Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonlar Ligi çeyrek finali maçı olsun o zaman
İki takımda fafa kafaya oynar ama bu sene ki kadro 1 farkla kazanır.

2012-13 Sezonu / 2023-24 Sezonu

Muslera
Eboue - G.Zan - Ujfalusi - Riera
Amrabat - Melo - Selçuk - Sneijder
Drogba - Burak

vs

Zaha - Icardi
Kerem - Oliveira - Torreira - Zaniolo
Angelino - Abdülkerim - Nelsson - Boey
Muslera​

Rashica + 8 numara + Uğurcan olsa müthiş olur.
ben musleradan kopamıyorum.
uğurcan yedek bile durmayı kabul eder bu yıl ben o enerjiyi aldım ama muslera floryada ve soyunma odasında anormal etkin.

bir papazlık yaparsa sıkıntı olur hatta papazlığı bırak çekip çevirmesin o bile sıkıntı , ayrıca ben yerli kaleci işini sevmiyorum.
Muslera elveda diyene kadar kalmalı diyorum ben.
Muslera/Günay iyidir.

ben musleradan kopamıyorum.
uğurcan yedek bile durmayı kabul eder bu yıl ben o enerjiyi aldım ama muslera floryada ve soyunma odasında anormal etkin.

bir papazlık yaparsa sıkıntı olur hatta papazlığı bırak çekip çevirmesin o bile sıkıntı , ayrıca ben yerli kaleci işini sevmiyorum.
Muslera elveda diyene kadar kalmalı diyorum ben.
Muslera/Günay iyidir.
Muslera ve Uğurcan abi kardeş gibi olur ikisi de yedek kalsa oynasa da sorun çıkarmaz. Muslera kenara gelse bile Uğurcan'a karşı baya saygı duyuyor hatta gelişiminde yardımcı dahi olabilir. Bence Günay'ı oynatırsak Muslera'da rahatsız olursa daha büyük sıkıntı olabilir gibi geliyor. Ama tabi dediğim olay uygun şartlarda olursa olur uçuk rakamlarsa hayalden öteye geçmez.

yıldız isim gelmesi, transfer çalımları falan bir tarafa ama çok akıllı işler yapılıyor iki yıldır.

Sezon biterken acil konular hemen tespit edilip neredeyse temmuz sonuna kadar tamamlandı.

Sol bek yoktu. İlk gelen isim o oldu, eleme maçlarına yetişti. Gomis yerine forvet yedeği hem yerli, hem yabancı geldi, neredeyse eleme maçlarına yetişti. Son haftalarda skor yükü tamamen Icardi’ye binmişti, skorer bir kanat veya forvet arkası lazımdı. Gidip bu alanda en iyilerinden biri, üstelik ezeli rakibine çalım atılarak alındı. Icardi kaldı gibi görünüyor.

Şimdi aksayan 8 yerini çözmek kaldı, onun dışında başka bir transfer ihtiyacı yok gibi. Yine fırsat kollayacaklardır ama neredeyse tüm aksaklıklar tespit edilip giderildi. Tebrikler Erden Bey ve Okan Hoca’ya..

Zira GS ve genel türk takımları için en büyük sorun aksaklıklara uzun süre çözüm bulamamasıdır. Yıllarca sağda Sabri, solda Ömer Bayram’a tutsak kaldık bu sebeple. 2011 efsane kadrosunda 1 yıl boyunca sol bek arayışı oldu sol açık Riera en son oynadı. Sezon bitti, gelecek sezon sol bek alınmadı mesela. Yine Riera, Hakan Balta falan oynadı.

1-Muslera
2-Mertens

Takım içinde olmadıkça takımda olumsuz bir hava dönerse sıkıntısı büyük olur, bu isimler saha içinin 2-3 katı dışarda ve bizim göremediğimiz alanlarda etkin.

Kamadayi isterdim. Simeone Felixi adam edemedi. Ve Kamada bizim olur ve bir sene kullanmak icin maasiyla beraber öylesine 10-15 milyon harcamamis oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt