Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.975
- 95.051
- 4.978
koç çalım atacak.Olm felixi timur yalanlamamis miydi. Yine nerden hortladı yaw
Tüpraş ı teklif etmiş A.Madrid e
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
koç çalım atacak.Olm felixi timur yalanlamamis miydi. Yine nerden hortladı yaw
muslera papazlık yapmaz ,yaparsa kendı bılır bu camıa ft yi şutladı ,musleraya mı acıyacakben musleradan kopamıyorum.
uğurcan yedek bile durmayı kabul eder bu yıl ben o enerjiyi aldım ama muslera floryada ve soyunma odasında anormal etkin.
bir papazlık yaparsa sıkıntı olur hatta papazlığı bırak çekip çevirmesin o bile sıkıntı , ayrıca ben yerli kaleci işini sevmiyorum.
Muslera elveda diyene kadar kalmalı diyorum ben.
Muslera/Günay iyidir.
buyur renktaş bu sezonki başrol oldugu maçlar
(2 ay once)
Her şeyin bir zamanı var Allah korusun o papazlık nasıl kalan yabancıları etkiliyor görmek istemem.muslera papazlık yapmaz ,yaparsa kendı bılır bu camıa ft yi şutladı ,musleraya mı acıyacak
Muslera yı şutlarsan torreira icardi oliviera Nelson boey hepsini şutlaman gerekebilir.muslera papazlık yapmaz ,yaparsa kendı bılır bu camıa ft yi şutladı ,musleraya mı acıyacak
Herkes oynar, mac icinde rotasyon zaten olmali. Ne Kadar iyi oyuncun varsa genis kadroda okadar iyi.bana öyle geliyor ki felix gelecek. his sadece de felix gelirse nerde oynayacak?
Tabiki yalanlayacak renkdaş çünkü %1 ihtimal bir olay. Ama erden timuru az çok tanıyorsak dediği gibi %1 ihtimali zorlar. Bu felix manyamadıysa durduk yere gs yi instadan takibe başlamaz bence bi şeyler dönmüş ordaOlm felixi timur yalanlamamis miydi. Yine nerden hortladı yaw
iyi ama yönetirsen iyi, yarın kötü sonuçlar gelirse bu takımı yönetemezsin .Herkes oynar, mac icinde rotasyon zaten olmali. Ne Kadar iyi oyuncun varsa genis kadroda okadar iyi.
Mevzu nedir. Instadan takibe almasi mı. Biri bi duyum mu verdi yoksaTabiki yalanlayacak renkdaş çünkü %1 ihtimal bir olay. Ama erden timuru az çok tanıyorsak dediği gibi %1 ihtimali zorlar. Bu felix manyamadıysa durduk yere gs yi instadan takibe başlamaz bence bi şeyler dönmüş orda
Yetenegi var, floryanin suyu da iyi gelip patlama yapar.Felix en uyuz olduğum ovveratedlardan biri. Dünya Kupasında şaşırtıcı derecede iyi oynadı ancak genel itibariyle istikrarsız bir oyuncu. Sahada kayboluyor bir türlü etkili olamıyor her maç cılız bir performans sergiliyor. Fizik olarak yetersiz bir oyuncu.
Nereden buluruz bu kanalı biliyormusunBende bu tarz kanallar bulup bu kanallardan izlıyorum , +4-5 sanıye onden gıdıyor ssport ' a göre.
Kaç maçta oynatabileceksin?Yetenegi var, floryanin suyu da iyi gelip patlama yapar.
Nasıl buluyorsun hocam yardımcı olabilir misin bana daBende bu tarz kanallar bulup bu kanallardan izlıyorum , +4-5 sanıye onden gıdıyor ssport ' a göre.