Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben musleradan kopamıyorum.
uğurcan yedek bile durmayı kabul eder bu yıl ben o enerjiyi aldım ama muslera floryada ve soyunma odasında anormal etkin.

bir papazlık yaparsa sıkıntı olur hatta papazlığı bırak çekip çevirmesin o bile sıkıntı , ayrıca ben yerli kaleci işini sevmiyorum.
Muslera elveda diyene kadar kalmalı diyorum ben.
Muslera/Günay iyidir.
muslera papazlık yapmaz ,yaparsa kendı bılır bu camıa ft yi şutladı ,musleraya mı acıyacak

muslera papazlık yapmaz ,yaparsa kendı bılır bu camıa ft yi şutladı ,musleraya mı acıyacak
Her şeyin bir zamanı var Allah korusun o papazlık nasıl kalan yabancıları etkiliyor görmek istemem.
Yani Allah yaşatmasın boşuna iddialaşmayalım cihangir renkdas.

Çakma Yıldızlıların Cengiz Ünder ilgisini hoş karşıladım. Zira Cengiz'in tutumu sebebiyle bonservis ve kişisel şartlar özelinde sağlam para verecekler. Şimdi gelelim neden hoş karşıladığıma. Kendisi kanatta topu gereksiz eveliyor geveliyor. Oyun aklını geliştiremedi ve yüksek potansiyeli yakalayamadı. Buraya da sağlam bir motivasyon ile geleceğine inanmıyorum. Bu sebeple daha iyi bir oyuncu yerine Cengiz gelsin sıkıntı yok.

Olm felixi timur yalanlamamis miydi. Yine nerden hortladı yaw
Tabiki yalanlayacak renkdaş çünkü %1 ihtimal bir olay. Ama erden timuru az çok tanıyorsak dediği gibi %1 ihtimali zorlar. Bu felix manyamadıysa durduk yere gs yi instadan takibe başlamaz bence bi şeyler dönmüş orda

Felix en uyuz olduğum ovveratedlardan biri. Dünya Kupasında şaşırtıcı derecede iyi oynadı ancak genel itibariyle istikrarsız bir oyuncu. Sahada kayboluyor bir türlü etkili olamıyor her maç cılız bir performans sergiliyor. Fizik olarak yetersiz bir oyuncu.

Ayrıca 1 sene daha sabrediverin ne istiyorsunuz yav bu Musleradan ?
Göbekte stoperde bekte kanatta türk dönüşümü olur biri yorgun olur sakat olur onun yerine oynar, illa şu kaleden yerliyi kotarmayıverin beyler.
1 Yıl sıkın dişinizi.

-Kerem
-Muslera falan şu adamları yemek için nasıl tetiktesiniz arkadaş..

Tabiki yalanlayacak renkdaş çünkü %1 ihtimal bir olay. Ama erden timuru az çok tanıyorsak dediği gibi %1 ihtimali zorlar. Bu felix manyamadıysa durduk yere gs yi instadan takibe başlamaz bence bi şeyler dönmüş orda
Mevzu nedir. Instadan takibe almasi mı. Biri bi duyum mu verdi yoksa

Felix en uyuz olduğum ovveratedlardan biri. Dünya Kupasında şaşırtıcı derecede iyi oynadı ancak genel itibariyle istikrarsız bir oyuncu. Sahada kayboluyor bir türlü etkili olamıyor her maç cılız bir performans sergiliyor. Fizik olarak yetersiz bir oyuncu.
Yetenegi var, floryanin suyu da iyi gelip patlama yapar.

İcardi sabit kalan 3lü kerem zaha zaniolo arasında döner durur, felixi istesem de yabancı kuralı varken hayalden öte gitmez. Olması gereken sağlam bir 8 numara ve kerem demirbay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt