Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19-20 Sezonunda 3.5 Brüt ile kendi rekorunu kırdı şuan 3.2 brüt 1.7 net alıyor üstad.
Alman basını neyi baz alıyor ilginç

veya sözleşmesinde abartılı başarı bonusu ve maç başı vardır.

Kicker adam gibi kaynak bence. Burda bonussuz 5 milyon aliyor diyor. Üstüne bonuslarda var yani.

- Lemina, Gedson, Guendouzi tipi 8 numara (Yıldız)
- Melo tipi 6-8 numara (Genç)
- Uğurcan, o olmazsa Günay
- Kamada veya o tip savaşçı 8,5-10 numara
- W.Anton vb. Türki Cumhuriyet Pasaportlu Stoper
- Dubois giderse M.Müldür
- Kerem Demirbay, Suat Serdar vb. gurbetçi yerli.
- ve tabiiii ICARDI

8 transfer ile eksiksiz ve her kulvarsa mücadele edip, en tepeye oynayacak bir takım kurulabilir.
Sadece merakımdan soruyorum. Bu Yusuf Demir'in mavi kimlik muhabbeti Kerem Demirbay ya da Anton'dan 1'si için kullanılabilir değil mi?

Artik 8 numaraya narin oyuncu onerilmemeli gravenberch, hatta cok sevsem de lo celso falan.

Oraya gelecek adamin okuz oglu okuz bi topcu olmasi lazim artik

Videolarindan gordugum kadariyla adi gecenlerden en cok djibril sow buna uyuyor bence stil olarak.

Kale / Abdül / Kerem oynar Muslera / Zaniolo bazen de Torreira / Berkan. Haftaiçi Avrupa maçı dönüşünde Torreira'yı dinlendirip yerine Berkan'ı ya da olursa Kerem Demirbay'ı oynatırsın. Bazı maçlar da kanatta Barış Alper'i oynatırsın. Bu sene de birçok maça farklı 11'lerle çıktığımız oldu. Sonuç olarak sakatlık veya ceza olduğunda da kadronun yedeklerinin iyi olması lazım.
Yahu yedek iyi olsun diye 5 milyon Euro maaş mı vereceksin bu lig için? Torreirayı ligde dinlendireyim de bakalım neler oluyor?? Sen zaten şu anki kadro ile bunu yapmak zorundasın. 8 e yabancı alsan daha da felaket olacak zaten. Bir de 10 numarayı Felix melix yaparsan o işin içerisinden çıkamazsın. Her maç değişik kadro ile çok bakalım formunu ne zamana yakalıyor takım? Geçen sezon kadro oturana kadar neler çektik herkes unutmuş.
Defans bir hafta Muslera lı bir hafta yerli kaleci ile oynayacak. Abdül 1 hafta Nelson ile bir hafta Kaan ile oynayacak. Bir hafta angelino bir hafta kazım ile oynayacak. Torreira bir hafta Berkan bir hafta yabancı ile oynayacak. Bir hafta Kerem barış ikilisi varken bir hafta zaniolo Felix oynayacak...

Bu takımdan hayır gelmez...

Felix pahalı diye algı yapan fenerli puşta inat ispanya basını Galatasaray Felix flörtü yazmaya başladı paso.

Acaba gerçekten varmı böyle bişi.

Milli takimin geleceği ve kaptani,cimbomun çocuğu,ülkenin en büyük potansiyeli,15 yaşında altyapıda her sene gol kralligina oynayan mavi gözlü paşam benim🥰 Allah a takımı göstersin furkanima 😘
Ekli dosyayı görüntüle 212129
Yurtdışında belçika hollanda tarzı bir ülkede takım alıp yerli ve yabancı topçuları oradaki takımlara yollamak lazım. 3. ligde çocukları oynatıp sonra kadrodan yollamaktan bıktım artık. Bu projeyi geliştirip gerçekleştirmek lazım.

Alınan ilk kötü sonuçta zaniolo varken Felix oynatılır mıydı? Felix i oynatacağım diye kaleye güven i almak defansta Abdül Kaan oynamaya gerek var mıydı? Zaha gibi bir oyuncu dururken Barış Alper niye oynuyor? Gibi bir çok laf söyleyecek olanlar da yine sizler olacaksınız. Ayrıca bir oyuncu rotasyona düştüğünde alınacak kötü sonuçta bak Okan beni kesti o yüzden puan kaybettik diyecek.

Ama off kadroda o da var bu da var... Gelen o yabancılar oynama garantisi olmadan mı geliyor sanıyorsunuz siz? Ben hala 8 e adam alınınca Sergio nun çıkaracağı sorunları düşünüyorum...
2 yabancı daha alınır tahminim üst düzey ondan sonra yabancı transferi kapatılır.Burda evet Sergio ve Mertens yedek düşecek ama bu sene çok macimiz olacak o yüzden rotasyonda ilk 18 in hepsi forma bulur.

Bayern müthiş bir örnek olmuş. Senin ülkendeki yerli oyuncular gelen yabancılardan çok daha iyi olduğunda, aldığın yabancılar sana geldiğinde yedek kalmaya razı olduğunda yaparsın bunları... Gomis gibi veteran bir oyuncu kendisi yerine barış girdiği için olay çıkartıyordu...
Iyi iste o noktaya gelecen.

Bu da hainlik yapmasın sakın sergen. Altyapı topçuları potansiyel hain gibi geliyor artık insana
furkan cok efendi ve hırslı bi cocuk,gerçekten de Galatasarayli.furkanin planlamasini nasil yapacağız, merak ediyorum.bu sene u 15 takımını hocaları cok kötü yönetti.ona rağmen furkan 22 küsür gol atti,hakan baltanin oğlu da 14-15 golü buldu forvette.o da gerçekten cevher ama yetmedi cocuklara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt