Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişisel bir yorumda bulunacağım maç genelinde tabi benimde yükseldiğim oldu ister istemez sevdamız Galatasaray sonuçta hırslıyız tahammül edemiyoruz ama Okan hoca doğru yolda bence geçen senede böyle çok kopuk bir futbolla başlamıştık kampta ve ligde Okan hoca sezon başı kamplarını sert yapıyor ister istemez oyuncular aşırı yorgun düşüyorlar bunun en büyük örneği Torreira sakatlığı olivera sakatlığı angelinonun değiştirme isteği bu senenin bizim için tek eksi yönü elemelerden dolayı erken açtık sezonu daha yakınımız hazır değil kondisyon yüklemelerinden yeni çıktık ister istemez tempomuz yok çok düşüyoruz rakip basit bir takımda olsa liginde 1.olmuş ve sezonunu açmış yani kampı bitmiş ve sezona başlamış maç temposu oturmuş bizim takımımız bu sene adından çok söz ettiricek bu süreçte kayıpsız bi şekilde elemeleri geçersek oynadıkça tempomuzu buluruz zaten gelen oyuncular eklenicek kadroya daha bu sezonda şampiyon olacağımıza eminim ve inanıyorum Avrupadada başarı geleceğine inanıyorum

morutan kalmalı artık.rashicaya gerek yok.

direkt 2 yabancı ortasaha +kerem demirbay,eyüp aydın alsınlar.ortasahayı halledelim.nasıl olsa efe akman oynamayacak.

yunus satılsın
1 gün saçmalama bari sergen

rashica morutanla alakası yok onun oyuna sagladigi katkıyı morutan 20% bile veremez

ADS

zaniolo icin kiralama teklifi yaparsa ise şaşırmayın

tek sorun var o da hoca

bjknin hazırlık maçını izledinizmi

şenol gençlerle filan taş gibi top oynatıyor

bizim ne oynadığımız belli değil!!!!

rakibin ilk 11 görünce zalgiris 2 gol atara 100 euro attım

bizim hocada attı sanırım!!!!!

dünyanın hiçbir hocası hazır olmayan bir takımın stoperlerini rakibin hızlı forvetleriyle birebir oynatmaz!!!

bu iş yangın mangın değil
polyana olmaya gerek yok!!!

ohhhh ne güzel ya milyonlar harcansın kötü yönetim gösteren bir hocaya laf söylemeyelim!!!!

aklını başına alacak kardeşim burası dingonun ahırı değil!!!!

bu takım clye kalacak ve eze eze kalacak!!!

milyonları saçıyoruz köy takımına karşı beyefendi 2-2 kalıyor ve göstere göstere!!!

Kskssjsks

Çoğunuz fenerli olmalıymışsınız yav

Sezonun ilk maçı kimse hazır değil, herkesi göndermişler yine

Allah akıl fikir versin
Ben degil admin bey. Takimin orta sahasi yok daha, onlar gelince takim rayina oturur. Hele Baris gibi forvet pozisyonunda nereye kosacagini nasil pozsiyon alacagini bilmeyen adamla forvet oynadigimiz icin ben bu maci hos gorurum. Icardi olsa 1-2 golu vardi kesin.

Günay işi hazır resmileşmeden ciddi ciddi Yunus'u Uğurcan transferi için yoklamamız lazım. Hatta buna Yusuf da eklenebilir.

boey gibi adam bulmak zor.. gidecek gelecek iki tarafı dengeli oynayacak.. önündeki adamın da yükünü çekecek..

Kerem ve yunus bu kadar sicmisken forvet mi forvet arkası mi oynadığı belli olmayan zanioloya da laf etmeyin artık.hoca suçlu.sadece morutanla baslasak ilkyari yine atardık.ne kadar bencil varsa sahaya salmış.kerem,yunus,baris

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt