Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaniolo, kerem, yunus, barış savunma yapıyor mu alan kapatıyor mu topsuz oyun bilgisi nasıl?

8-10 no için eylül ayını bekliyoruz belli oldu
Ama Avrupadan evlendikten sonra veya listeye oyuncu dahil edemedikten sonra transfer yapmanın anlamı yok

Ligi icardi ile zaten kazanırsın geçen sene tecrübe ettik bunu, avrupa istiyorsak artık en kısa sürede en azından 8-10 no işini çözmemiz lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu turu geçsek ludo maçına torreira yetişmezse transfer de o kadar beklersek çok kötü olur ludo tehlikeli takım

Bazıları çok ayıp ediyor hocaya da takıma da rakip senin çok altında da olsa hazırlar sen ise yeni hazır olma yolundasın ayrıca 6 numara ve forvet en önemli mevkiler ikisi de yoktu bugün rövanşta rahat geçeriz ama bu kadar yangın yapmak hoş değil daha bu takıma icardi Zaha lucas ve 8 no katılacak bunlar geceyi gündüze çevirecek kadar etkili olurlar sakin olmalıyız yani

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok ciddi ortsaha eksikligimiz var,belki yunus da toparlar sonradan ama şu an olmaz yunusla.zaten bu maçta da çok pozisyona girdik.kerem ve yunus topları ezmese ilkyari 2 gol atacaktik

zaniolo cok yeteneklı cok fiziklı cok yakısıklı cok spor yapıyor eyvallah ama dandık takıma bıle fark yaratamıyor.. 2.yarı sahada resmen silindi , 25 e satıp degerlendırmek lazım..

Nelsson senı de en vok ben övdüm ama bu halın nedır kardesım? gtmek ıstıyorsan buyur gıt ya.

Defansımız da yeterlı degılmıs beyler onu da gorduk. Torreıra gittikten sonra tel tel dokuluyoruz. Samp. liginde ( kalabılırsek ) sıkıntı.. Yavastan hızlı stoper mı baksak :)

Sampiyonlar liginde rashica kurtarır arkadaşlar sizi.morutan,zaniolo,barış ve zaha varken alalim evet
Felix diyince millet size saldiriyor, yok efendim somurtma olur nerde oynatcan diye. Nekadar kalite okadar iyi, futbol iyi oyuncularla oynanir. Orta saha da sifir, bosuna 8 aranmiyor. Neyse rövansa ins. Torreira yeitisir ama zor heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt