Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eleştirmek düşmanlık değildir çıkın şu ortadoğu kafasından

siyasetde futbolda heryerde aynı kafa

bendense veyahut benimse eleştirmek yasak
bu nasıl bir kafa yapısıdır

göz göre göre yanlış yapılıyor
bunu görmemek inanılır gibi değil

evet affferin hocam müthiştinmi diyeceğiz

tek tek futbolcuların hepsine sallarsın futbola sadece yüzeysel bakarsan

benim sahada gördüğüm tam bir kaosdu

kimin ne yaptığı belli değildi

onun için futbolcuları tek tek eleştirmek saçmalık

oliveraya sallıyorsunuz adam sahanın en iyisiydi izlediğiniz futbol okadar işte
Hücumda çok iyiydi oliveira

Su yunusu 70 dakika sahada tutan bundan umudu olup sahaya surende bir sorun kesin vardir

Okan hocanin en buyuk ozelligi forma adaletiydi bunu bozmamali yunus hazirlik maclarinda hic bir halt oynamadi morutan yerine 11 e girdi rezalet oynadi mac baslamadan sovmeye baslamistim

eleştirmek düşmanlık değildir çıkın şu ortadoğu kafasından

siyasetde futbolda heryerde aynı kafa

bendense veyahut benimse eleştirmek yasak
bu nasıl bir kafa yapısıdır

göz göre göre yanlış yapılıyor
bunu görmemek inanılır gibi değil

evet affferin hocam müthiştinmi diyeceğiz

tek tek futbolcuların hepsine sallarsın futbola sadece yüzeysel bakarsan

benim sahada gördüğüm tam bir kaosdu

kimin ne yaptığı belli değildi

onun için futbolcuları tek tek eleştirmek saçmalık

oliveraya sallıyorsunuz adam sahanın en iyisiydi izlediğiniz futbol okadar işte
Bu provokasyoncu adam ceza almayacak mı

Takıma övgüler dizecektim bunun mesajları görüp etkilenip eleştiriye döndüm

Fazla rahatlık herkese batar,bize de yaramıyor.o yüzden bu akşamı yaşamak şarttı.uyanma zamani

Oynadigimiz oyun moral bozucu.Su takimi yedeklerin bile perisan etmesi lazimken edemiyorsa satin abi.Copluk degil burasi.Orta sahaya 2 tane nokta atisi adam lazim.Buyuk bir hucum zaafiyetimiz var.Kanatlara zaha disinda 1 kisi daha lazim.Yunusla fln olacak is degil.

SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan hocanın takımları hep sezona yavaş başlayıp sonradan açılır bu arada.Tabii bu sene şl elemeleri var ama elenmediğimiz sürece eleştirilecek pek bi durum yok.O yüzden ite kaka da olsa takımı şl gruplarına atmasını bekleyeceğiz Okan hocadan.İyi oyun 1.5-2 ay pek beklememek lazım geçen sene de böyle oldu bu sene de aynısı olacak muhtemelen.

eleştirlmese icardi-gomis çift forvet ve ortasaha boşaltma saçmalığına devam edecekti!

o maç hatasını kendide kabul etti!

sonra daha yapmadı
Onu diyoruz biz de hatalarından ders çıkardı. Takımda forvetle orta saha yok. Barış alperle zaniolo forvet oynamayı bilmiyor kapanan takımlara karşı. Biz de sinir olduk da çok abartmaya gerek yok

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hücumda Kerem, BAY, Halil kalırsa Yunus, stoperde Kaan ve Emin, bek olarak da Kazımcan var ancak orta sahada sadece güven vermeyen Berkan var yerli olarak. Demirbay yanında Salih Özcan da alınmalı şartlar uygun olursa. Yerli kalitesi düşündüğümüzün altında

tek sorun var o da hoca

bjknin hazırlık maçını izledinizmi

şenol gençlerle filan taş gibi top oynatıyor

bizim ne oynadığımız belli değil!!!!

rakibin ilk 11 görünce zalgiris 2 gol atara 100 euro attım

bizim hocada attı sanırım!!!!!

dünyanın hiçbir hocası hazır olmayan bir takımın stoperlerini rakibin hızlı forvetleriyle birebir oynatmaz!!!

bu iş yangın mangın değil
polyana olmaya gerek yok!!!

ohhhh ne güzel ya milyonlar harcansın kötü yönetim gösteren bir hocaya laf söylemeyelim!!!!

aklını başına alacak kardeşim burası dingonun ahırı değil!!!!

bu takım clye kalacak ve eze eze kalacak!!!

milyonları saçıyoruz köy takımına karşı beyefendi 2-2 kalıyor ve göstere göstere!!!
Ikinci golu yiyince sevindin mi? Dogru söyle

23 maç yapmış adamlar abi gözünüzü seveyim az mantıklı olun

tek yerlinin yeri garanti o da Abdulkerim.
Aga orta saha bomboş yemin ederim. Bir torreira yok her şey yalan oluyor. Biz 20 tane aynı mevkiye adam istiyoruz. Forvet de forvet arkaıisına da yapılan yapıldı. Daha o bölgeye ne transferi? Abi Felix diyorlar da zaniolo var kerem var zaha var barış var yunus var morutan var Yusuf var icardi var halil var bakambu var ama daha oraya Felix alalım. Ulen yerlileri nereye koyacağız. Elimizdeki yerlilerin hepsi zaten o bölgede. Bir Berkan var bir Kaan var bir de kazım var kalan bölgelerde. Hangi üçünü nereye koycaksın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt