Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son lafa kadar ne güzel konustu dedim. Son cümlede sivadin

diğerlerine göre en derli toplu o oynadı

ilk 11 başlayanlarda ondan iyisi varmıydı bi abdulkerim fena değildi o da ileri çıkarken kaptırdığı toplarla saçbaş yoldurdu

ama abdulkerimin suçu değil başka opsiyon bulamıyordu

yine aynı suçluya geliyoruz

boeyin pas hatalarını sayamadım

ileri hat komple kafası kesilmiş tavuk gibiydi

berkan nelson felaketdi

angelinoda kalitesini gösterdi ama belli ki haxır değil

Arkadaşlar Ludogorets ve Play Off var, biz bu halde nasil gireceğiz Şampiyonlar Ligine? Şampiyonlar Ligi yoksa ben ne anladım bu seneden ?

Benim icim hic rahat degil rtaşlar

Her sey 90 dakikaya kaldi akçaabat sebatspor bile olsa kazanamama ihtimalin var futbol bu

İlk 10 dk kk + p6 falan olur her şey olur yani bu kadar rahat olamıyorum sizin gibi

Ne yapıp edip bi forvet yetiştirmeliydik bu maça

bu arada herkes ortasahaya yükleniyor ama öndeki 4lü bence bu oyunun kötğ olmasının sebebi idi

bu dörtlü çok top kaybı üsetşne neredeyse sıfır karşı presle oyunun ön tarafta oynanmasını baltaladı berkan ile oliveira sürekli gel git yaparak tükendiler

böyle bekler dahil 6 kişi ile hücum ediyorsan bu kadar kolay top kaybetmeyecek veya hemen orada basacaksın ki takım geriye koşmasın sürekli

bu öndeki 4lü ile torreira bile olduğundan köyü görünürdü

Barış'ın kalan 3 kişi ile uyumu sıfırdı. Presten çok top tutamamak ve kaybedilen toplarda verilen kontralar sorun oldu. Yine de asıl sorun hala orta sahada bence.

siz hala ciddiyetin farkında değilsiniz!!!

clye kalamazsak görürsünüz curcunayı

eleştirmek düşmanlık değil!

göz göre göre hata yapılamaz bu seviyede!!!

eleştireceksin ki aynı hatayı yapmasın!!!
Eğer 2. maçta Yunus ile Berkan oynarsa o zaman eleştir sende o zaman. Daha kafadan okan ile olmaz deme

Skor en azından 2-0 da olabilir idi. Maç 2-2 bitti, hatalar çıkarılıp 2 Ağustos için hazırlanmak lazım. En kritik hata yanlış on bir tercihi ve geç müdahale idi, evimizde doğru diziliş ve çim sahaya geri dönmek olumlu etkileyecektir. Bazen böyle şoklama gerekiyor, sonuç belli. Esas kıstas evimizde ki maç olacak benim için.

Her sey 90 dakikaya kaldi akçaabat sebatspor bile olsa kazanamama ihtimalin var futbol bu

İlk 10 dk kk + p6 falan olur her şey olur yani bu kadar rahat olamıyorum sizin gibi

Şu takımi eleriz yav. Önemli olan oburku tur

Bakambu daha önce gelmeliydi icardi neysede bu büyük hataydi

3. Turda forvette İcardi yine hazır olmaz ki abi biz çok riskli işlere giriyoruz ya

biz de rahat degiliz.
ama psikolojik olarak güçlü kalmayı başarıyoruz.
zayıf olanlar kudurmuş gibi hocaya ve futbolculara saldırıyor.

Çok değil 1 ay sonra burda bu takımı hocayı gömenlerin hepsi Okan hocayı omuzlara çıkaracak

Bunun gibilere gidip futbolcu verdik bide ahh yazik bize

Aynen yav ligin ilk 10 haftası gol atıp atamayacağı şüpheli transfer yapamayan takıma gelecekti.
Bu herifteki boş konuşma sevdası beni bitiriyor.
Taraftar bu takımın hali ne diyor satarım ha, transfer yapın diyor işinize gelirse diyor. Herifteki ego zirve.
Koca Samsunspor bunun gibi heriflerin eline düştü ya yazıklar olsun ne diyeyim.
Seneye ilk düşen kulüp olacak sonra satacak kulübü

Ulan bu ters ayaklı kanat olayından bana iflit geldi. Yunus ters ayaklı sürekli kapalı defansa doğru hareket ediyor. Zaniolo ters ayaklı sürekli kalabalığa giriyor. Bir tane düz ayaklı dibe inen kanat oyuncusu koyun da biraz caza sahasındaki kalabalığı boşaltsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt