- 26 Ocak 2021
- 41.030
- 40.281
- 3.078
Editte ki türkü kafamdan gitmiyor abv
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulübe büyücü sormayalımRabiotun anasi Veronica ana 2 büyücüyu takip ediyor.eski sevgiliyi geri döndürme yöntemleri üzerine büyü yapıyorlarmış.pozitif enerji falan hastası bu kadın.ben burdan bağlarım rabiotu
Banko yapar , uçurur.Wendel iş yaparmı mehmedim
Ali koç ile flörtleşiyorlar gömer tabiSerdar kelleci jelert'i gömmüş demek ki iyi oyuncu aldik.
Keremi sattık 8-10 gelir diye düşünüyorduDursun sıktırdı ortaya 20 milyonluk transfer yapacağız diye. Millet gerçek sandı. 20 milyon verecek olsalar çok oyuncu bulurlar. Florya’dan para gelir, Davinson satılır falan, o zaman olabilir. Ama o zaman da ben bu adamların yapacağı 20 milyonluk transferden korkarım.
25m filan wendele verebiliyorsak onun yerine şu canavarı zorlasınlar milan 12m gibi komik teklifler yapıyormuş monacoya hala alamadılar zaten 1 ay oldu.
Mustafa demirtaş olmaya gerek yok. Doueyi bokluyordum ama doue potansiyeline varırsa 3 tane jelert çıkarır cebindenMustada Demirtaş’a göre Jelert;
- kale önü savunması kötü
- geçiş savunması iyi ama bire bir kalmaya alışık değil
- hücum aksiyonlarını çok zorluyor, bu yönü daha çok öne çıkabilir
- hava topu yüzdesi çok düşük
Tek soruyla bunu ortaya çikartalım o zaman , @Melih SönmezMustafa demirtaş olmaya gerek yok. Doueyi bokluyordum ama doue potansiyeline varırsa 3 tane jelert çıkarır cebinden

Sa, iyi geceler...
Gün boyu hiç takip edemedim gelişmeler nedir kimi alıyoruz.