Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adem Zorgane'yi Fransa Ligi'nden 3 takım istiyomuş.Lille takipte Marsilya Ounahi'nin satışına bağlıymış 1 tane daha takım istiyomuş.Oyuncu da sürekli De Zerbi'nin paylaşımlarını beğeniyomuş..

Beyler dua edin Mehmet topuz, emre akbaba, alper Potuk gibi adamlar yok ligde. Yani adam akıllı türk yok. Yoksa 15e Alper Potuk kitlerlerdi bizd bu piyasada

Dursun sıktırdı ortaya 20 milyonluk transfer yapacağız diye. Millet gerçek sandı. 20 milyon verecek olsalar çok oyuncu bulurlar. Florya’dan para gelir, Davinson satılır falan, o zaman olabilir. Ama o zaman da ben bu adamların yapacağı 20 milyonluk transferden korkarım.

Dursun sıktırdı ortaya 20 milyonluk transfer yapacağız diye. Millet gerçek sandı. 20 milyon verecek olsalar çok oyuncu bulurlar. Florya’dan para gelir, Davinson satılır falan, o zaman olabilir. Ama o zaman da ben bu adamların yapacağı 20 milyonluk transferden korkarım.
Keremi sattık 8-10 gelir diye düşünüyordu

Mustada Demirtaş’a göre Jelert;

- kale önü savunması kötü
- geçiş savunması iyi ama bire bir kalmaya alışık değil
- hücum aksiyonlarını çok zorluyor, bu yönü daha çok öne çıkabilir
- hava topu yüzdesi çok düşük

Mustada Demirtaş’a göre Jelert;

- kale önü savunması kötü
- geçiş savunması iyi ama bire bir kalmaya alışık değil
- hücum aksiyonlarını çok zorluyor, bu yönü daha çok öne çıkabilir
- hava topu yüzdesi çok düşük
Mustafa demirtaş olmaya gerek yok. Doueyi bokluyordum ama doue potansiyeline varırsa 3 tane jelert çıkarır cebinden

Riosta tam Anadolu takımlarına gelen aşırı teknik iyi fizikli 2-3 maç süper oynayip sonra sıçan topçu tipi yok mu acayip bir vibe alıyorum heriften yani her videosu ben balonum diye bağırıyor gibi..

Belki en pahalı transferi en beceriksiz yönetim yapacak en çok da buna yanıyorum 25 milyona falan rios alsak şaşırmam..
Bu arada wendellle ilgili de birkaç yorumum olacak..Rus ligi o cafcaflı dönemin çok uzağında bir ara çok iyi topçular cikiyordu son dönem fos hepsi..En yakın örnek Rus liginin içinden gecio İspanya'da sıçan Zakaryan var ..O tarz liglere 10 milyonun üzerinde para vermek aptallıktır..

Sa, iyi geceler...

Gün boyu hiç takip edemedim gelişmeler nedir kimi alıyoruz.

twitter'da ezequiel cimbom'a hashtag oldu.

kim ne kadar izledi ne biliyor bu adamla ilgili soru işareti. hep çoluk çocuk bir de tt yapmışlar hay allahım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt