Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidin Fofana’nın altından girin üstünden çıkın ikna edin yeter yav.

1 haziranda 5 m euroya alacağımız Rios’a 15 m euro niye veriyoruz şu an mal mıyız

En olmadı istemesem de gidin Zalazar’ı alın

Bocalı çocuğu zaten akıl edemeyecekleri belliydi neymiş FM imiş, Arjantin’den çıkan bu tip adamların nerelere geldiği belli, ne duydum ne video izledim ama Bocalı çocuğu alırdım.
Fofana da çıkan haberlere göre Milan kontratının son senesi olduğu için 12-13 m dan fazla vermek istemiyor. Oyuncuyu ikna edecek yönetici olsa alabilmemiz hayal değil.

avrupalı dururken beyni kuzey afrikalılarla eşit derecedeki güney amerikalıların peşinden koşmayı bırakmak lazım

Ağzından bal damlıyor. Gerçi Torreira Suat Kaya’nın aynısı.

Orta sahaya bi Tugay veya Emre çekebilmemiz lazım işte.
Kesinlikle geçen bir soru sorulmuştu hatta Prime Galatasaraylardan hangi orta saha bu takıma uyardı diye

100% Belözoğlu tarzı bir adam lazım bu takıma

Kesinlikle geçen bir soru sorulmuştu hatta Prime Galatasaraylardan hangi orta saha bu takıma uyardı diye

100% Belözoğlu tarzı bir adam lazım bu takıma
Orta saha da hava hakimiyeti de önemli şu an bence. Teknik özellikler olarak kesinlikle Emre B. olurdu ama sanki daha çok Melo tipi lazım gibi bilemedim.

1 haziranda 5 m euroya alacağımız Rios’a 15 m euro niye veriyoruz şu an mal mıyız

Bocalı çocuğu zaten akıl edemeyecekleri belliydi neymiş FM imiş, Arjantin’den çıkan bu tip adamların nerelere geldiği belli, ne duydum ne video izledim ama Bocalı çocuğu alırdım.
sıkıntı şu - Copa Amerika olmasa kimse bu adamın adını bile bilmeyecekti - 20 günlük prim üzerine gözler dikildi.

Boca'lı Ezequeil tam içimin sineceği yatırım olur. Hala bir umudum var ufak ordan.

Fofana'ya imkansıza yakın bakıyorum - ikna edecek adamın kafasında soru işareti bırakmayacak görüşme kapasitesi olan adam bence yok...

baktığında her topçu gelip 3 4 ay geçirse bayılır istanbuldaki hayata (linç gibi selfici tipler hariç) ama bunları topçuya inandıracak yönetici lazım işte...

Adminin Milan Fofana uzayınca Javi Guerra ile görüşmeye başlamış. Bu kadar beklemişken ümit varsa sağlam biri için beklenmesi doğru olacak sanki

Özgün koyuturk lazım fofana için,herif monacoda yaşıyor

A33FD79D-9E54-4980-8B51-D7240288698C.webp

Rios ciddi hayal kırıklığı olur. Ochoa, Livakovic tarzı bir şey hissiyatı alıyorum. 24-25 yaşına gelmiş adam oynadığı maç sayısı belli, altyapısı yok esasen futsalcı vs vs
Alınacaksa bile maksimum 6-7 milyon euro verilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt