Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ezequile’in menajeri kimse sosyal medyada 2-3 gündür iyi çalışıyor.

Bu Ezequiel Fernandez i alırsak 2 sene sonra chelsea, manu falan +50 mio bayılır bize, öyle bir havası var çocuğun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Jose’nin attığı twiti geç de var mı bu söylediğin verinin olduğu bir yer?

Boey’un sol taşşağı olamaz bu konuda, böyle görünüyorsa zaten kolpa demektir.

Bizzat simdi baktim son oynadigi 10 macin ikili mücadelelerine (hava toplari haric)

4/9
3/4
6/8
2/4
3/4
3/6
6/8
2/3
4/5
5/11

Boey’nin bizde oynadigi son 5 mac

3/9
1/2
1/8
2/3
7/17 (kopenhag maci)

Caliskan bir oyuncunun bence en önemli özelligi rakibine yapisiyor olmasidir,jelert de adi bizimle anildiktan sonra izledigimiz kadariyla böyle bir oyuncu

şimdi bek rotasyonu

jelert-kaan-(ali turap?)
köhn-??

oldu.

sanki bir bek transferine daha ihtiyaç var yaw. (duboisin gönderileceğini varsayıyorum)

şimdi bek rotasyonu

jelert-kaan-(ali turap?)
köhn-??

oldu.

sanki bir bek transferi daha ihtiyaç yaw. (duboisin gönderileceğini varsayıyorum)

Köhn sakatlandı veya cezalı duruma düştü Jelert sol beke geçer Kaan sağ bek oynar. Veya Okan hoca Berkan Kutlu da forma giysin diye maçın zorluğuna göre Berkan'ı da sol bekte oynatabilir tekrar.

şimdi bek rotasyonu

jelert-kaan-(ali turap?)
köhn-??

oldu.

sanki bir bek transferi daha ihtiyaç yaw. (duboisin gönderileceğini varsayıyorum)
Kohnun oldugu yere de jelerti yaz knk :d

En muhim ozelligi herif cift ayak ve sol ayagini da sag kdr etkili kullaniyor izledigim maclarda

Abi Jelert 1.78 dgl bu arada. Bu konuda bi yanlislik olduguna eminim. 72-73 falan boy yaw.

Kohnun oldugu yere de jelerti yaz knk :d

En muhim ozelligi herif cift ayak ve sol ayagini da sag kdr etkili kullaniyor izledigim maclarda
ya işte adam kaydırmadan, nicelik olarak da bir tane daha adam lazım gibi. artık geçen sezonki gibi, bay, berkan falan devşirmeyelim beke yaw.

bir de yukarıda yazdığım isimlerden çoğu soru işaretli oyuncular. iyi çıkarsa ok, ama ya kötü çıkarsa?

37.5+5 bonusu veriyorlarsa buyursunlar (35 M pound)

adamda patlamasını yapmış olur - bizde para kazanmış oluruz (öyle bir teklife hayır diyemeyiz) - City gemisinden anında inr Liverpool flamalarını asarım EPL de

ama o paranın bu yönetim kontrolüne gelmesine hoş bakmam - gidip wendele 25 verirler.

ya işte adam kaydırmadan, nicelik olarak da bir tane daha adam lazım gibi. artık geçen sezonki gibi, bay, berkan falan devşirmeyelim beke yaw.

bir de yukarıda yazdığım isimlerden çoğu soru işaretli oyuncular. iyi çıkarsa ok, ama ya kötü çıkarsa?
Benim bu konuda dusuncem net. Yasini alırım oraya hem sol stoper hem sol bek yedeklemis olurum.

Fakat paşa bizi bulunca öpmeden birakmaz. Bayagi para isterler

tüm mevkilerimizde bayağı iyi ve soru işaretsiz oyuncularımız var. as ve yedek olarak. bu konuda da ligin en güçlü kadrosuna sahibiz bence. hatta buna orta saha da dahil.

ancak bek rotasyonumuz için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt