Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aktürkoğlu da gidiyordu ne oldu o iş ?
İstediği teklifleri alamadı galiba.
Bence kalmalı. İyi yerli oyuncu bulmak zor.
Şimdi bir de diri bir Zaha :asd: ile kapışacak

Okan hocadan bu sene avrupada beklentim yok.Oynattigi ön alan baskisi bu oyunculara uymuyor.2 doğru pas yapan takim baskidan kurtulup geçiş yapiyor.
Ne yapılmalı mesela? Manu’ya Bayern’e karşı geriden oyun mu kurmalıydık? Ya da rakibi geride karşılayıp geçiş mi kovalamalıydık?

Mustada Demirtaş’a göre Jelert;

- kale önü savunması kötü
- geçiş savunması iyi ama bire bir kalmaya alışık değil
- hücum aksiyonlarını çok zorluyor, bu yönü daha çok öne çıkabilir
- hava topu yüzdesi çok düşük
Iyi yanlari yokmuymus? Hep kötu yanlarini saymis

Zaha nereye gidiyor ligin içinden geçecek.

Ne yapılmalı mesela? Manu’ya Bayern’e karşı geriden oyun mu kurmalıydık? Ya da rakibi geride karşılayıp geçiş mi kovalamalıydık?
90dk geçiş kovalamayacaksin.Her seferinde riskli uzun paslar atmayacaksin mesela.Manuya karşi kaç tane pozisyon yedik atamadilar.2. Manu maçi kötüydük ziyech bireysel gol atti ve kalecinin hatasi.Bayern zaten geriden çikarak oynayan ekip bayerni yenemezdik zaten.Kopenhag karşisinda kitlendin kaldin 2 kere geldiler gol oldu.Sparta prag maçinda gol geliyorum diye bağiriyordu maçizledin 30 40dk.Ilk prag macimizda öyle iyi değildi icardi olmasa berabere bitiyordu.Övülecek yerde bizde övelim ama senin kadron kötü degil sen oyuncularina göre oynattigin oyun avrupa maçinda uymuyor.Beni alintila cl maçlarinda yine aynisi yaşanacak.

Okan hocadan bu sene avrupada beklentim yok.Oynattigi ön alan baskisi bu oyunculara uymuyor.2 doğru pas yapan takim baskidan kurtulup geçiş yapiyor.
Ft gibi egolu,ders almaz ders veren biri bile hurra hücumun aptallık olduğunu en sonunda farkedip topun arkasında bekleyip kompakt oynayarak tatihin en berbat kadrolarından biriyle tarihin en güçlü al gruplarından birini lider tamamlamıştı

Mt kapanarak oynadı çf yaptı,real kontrayla şlyi aldı,kapanmanın önemini okan hariç herkes anladı

Dünyada bilinçsizce hurra hücum eden bi biz kaldık,yenildik ama ezilmedik 2 pres yaptık he he he diyip kendimizi kandırırken kopenhag kapanıp gruptan çıkıp +12 m euro ve jelerti fahiş fiyattan bize kitleyip totalde 21 milyonu koydu cebine kaşla göz arası

Biz de bayerne ne pres yaptık diyip mastürbasyon yapmaktan öteye geçemiyoruz

3lü osya öcü gibi bakan td mi olur allasen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt