Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.254
- 72.853
- 5.188
Zaha giderse achouriyi alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rakip oyuncular Boey bölgesinde siniyordu yav bildiğin. Derbilerde o varken farklı o yokken farklı takım olduk. Rakip Boey var diye artık zorlamiyordu bile o bölgeyi.hayatimda boey kadar rakiple bire birken rahat oldugum bi oyuncumuz daha olmadi
ile kapışacakMenajeri dandikAktürkoğlu da gidiyordu ne oldu o iş ?
İstediği teklifleri alamadı galiba.
Bence kalmalı. İyi yerli oyuncu bulmak zor.
Şimdi bir de diri bir Zahaile kapışacak
Dogru yazmışlar işte bizimkiler bu fiyata satarReports in Turkey claim Liverpool are ready to match Galatasaray’s £25million price tag for Yilmaz. While Galatasaray chiefs rate the electric winger highly, selling him would give them vital transfer funds
Ne yapılmalı mesela? Manu’ya Bayern’e karşı geriden oyun mu kurmalıydık? Ya da rakibi geride karşılayıp geçiş mi kovalamalıydık?Okan hocadan bu sene avrupada beklentim yok.Oynattigi ön alan baskisi bu oyunculara uymuyor.2 doğru pas yapan takim baskidan kurtulup geçiş yapiyor.
Mallık yapmazsak alırız herhalde tjk kim yavtjk maçı ne olur sence? ciddili. rasyonel.
Okan hocadan rahat 10cm fazla gorunuyorduAbi Jelert 1.78 dgl bu arada. Bu konuda bi yanlislik olduguna eminim. 72-73 falan boy yaw.
Iyi yanlari yokmuymus? Hep kötu yanlarini saymisMustada Demirtaş’a göre Jelert;
- kale önü savunması kötü
- geçiş savunması iyi ama bire bir kalmaya alışık değil
- hücum aksiyonlarını çok zorluyor, bu yönü daha çok öne çıkabilir
- hava topu yüzdesi çok düşük
Mustada Demirtaş’a göre Jelert;
- kale önü savunması kötü
- geçiş savunması iyi ama bire bir kalmaya alışık değil
- hücum aksiyonlarını çok zorluyor, bu yönü daha çok öne çıkabilir
- hava topu yüzdesi çok düşük
90dk geçiş kovalamayacaksin.Her seferinde riskli uzun paslar atmayacaksin mesela.Manuya karşi kaç tane pozisyon yedik atamadilar.2. Manu maçi kötüydük ziyech bireysel gol atti ve kalecinin hatasi.Bayern zaten geriden çikarak oynayan ekip bayerni yenemezdik zaten.Kopenhag karşisinda kitlendin kaldin 2 kere geldiler gol oldu.Sparta prag maçinda gol geliyorum diye bağiriyordu maçizledin 30 40dk.Ilk prag macimizda öyle iyi değildi icardi olmasa berabere bitiyordu.Övülecek yerde bizde övelim ama senin kadron kötü degil sen oyuncularina göre oynattigin oyun avrupa maçinda uymuyor.Beni alintila cl maçlarinda yine aynisi yaşanacak.Ne yapılmalı mesela? Manu’ya Bayern’e karşı geriden oyun mu kurmalıydık? Ya da rakibi geride karşılayıp geçiş mi kovalamalıydık?
scoutçu tayfayı dinlemedin miiyi yanlari ne admir
Ft gibi egolu,ders almaz ders veren biri bile hurra hücumun aptallık olduğunu en sonunda farkedip topun arkasında bekleyip kompakt oynayarak tatihin en berbat kadrolarından biriyle tarihin en güçlü al gruplarından birini lider tamamlamıştıOkan hocadan bu sene avrupada beklentim yok.Oynattigi ön alan baskisi bu oyunculara uymuyor.2 doğru pas yapan takim baskidan kurtulup geçiş yapiyor.
Zaha gittiği belli oldu muZaha nereye gidiyor ligin içinden geçecek.
Geçiş savunması ve hücum yönüyle ilgili olumsuz bir şey yazmadımki.Iyi yanlari yokmuymus? Hep kötu yanlarini saymis