- 12 Ocak 2013
- 50.633
- 59.911
- 4.323
alanya maçı gözümüzü boyadı bence ahbab sağda daha cengaver.Yanliz solda da cok iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alanya maçı gözümüzü boyadı bence ahbab sağda daha cengaver.Yanliz solda da cok iyi
Barış mı kim yaalanya maçı gözümüzü boyadı bence ahbab sağda daha cengaver.
Yav niye illa anadolu takımı şeysi karıştırıyorsun arayaÖzgür Baran Aksaka dışında tüm transferleri ilk önce yabancılardan öğrendik. Yurt içinde cacık yok @Veli Baltacı @Cengiz Kahraman
Jelert;
25 Haziranda - 13 Milyon
26 Temmuzda - 9 Milyon
26 Ağustosta - 5 Milyon
8 Eylülde - 3 Milyon
Bana göre piyasa böyle. Herhangi bir oyuncu için rakamları değiştirerek aynı trendde yazılabilir rakamlar.
Daha önce de yazdım. Niceliğe ödenen paralar, niteliğe ödenen paralardan daha büyük yük bu kulübün üstünde. Luyindama'ya bile para ödeniyordu düne kadar.
barışBarış mı kim ya
Alinabilirdi, beceriksizlik iste daha ne diyimjelert için çok fikrim yok ama bonservis biraz yüksek geldi anlatılanlar ışığında
peki 9 10 milyona daha iyisi alınamaz mıydı
Kapandıkları anlar çok oldu evet ama geriye düşüp çevirdikleri Manu maçında oldukça ofansif ve agresif oynadılar.Grup maçlarının tamamında kapandılar. Dişe diş bir rakibe karşı izlemek istedim. Bundan sonra da favori çıktıkları Brondby maçını izleyeceğim
Profil resmindeki bebe senin mi hocam?Solbeke rashica gelsin diyo umut isik
Dorgu mu, 15 den asaga birakmazlar motzfieldleccenin solbekin alcaz muht
okan onu ister