Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.575
- 14.415
- 2.623
Kimseyi satmadan takımı bozmadan orta sahayı alıp lige bir sefer hazır girelim artık, Şampiyonlar ligi play off’una da en ideal kadroyla çıkalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
21 yasinda herhangi bir isim, gelecek vaadeden bir profilden bahsedersek, kim 13 milyondan baslayip sonlara dogru 3 milyona satar? Sen olsan o paraya verirmisin oyle sorayim. Senin dedigin sekilde islemez o hesap ancak o elden cikarilmasi istenen oyuncular icin daha cok gecerli.Jelert;
25 Haziranda - 13 Milyon
26 Temmuzda - 9 Milyon
26 Ağustosta - 5 Milyon
8 Eylülde - 3 Milyon
Bana göre piyasa böyle. Herhangi bir oyuncu için rakamları değiştirerek aynı trendde yazılabilir rakamlar.
Daha önce de yazdım. Niceliğe ödenen paralar, niteliğe ödenen paralardan daha büyük yük bu kulübün üstünde. Luyindama'ya bile para ödeniyordu düne kadar.
Tam öyle sayılmaz. Nelsson geldiğinde stoper mevkisi elzem değilken, daha acil bölgeler varken 7 milyon bons verilmesine tepki gösterilmişti bütçeden dolayı. Yani şimdi net sağ bek lazımken 9 milyona 10 no aldığımızı düşün, biraz ondan dolayı tepki gösterildi o dönem.Jelert'e söylenenlere takılmayın. Nelsson geldiğinde de aynı muhabbetler yapılıyordu. Nelsson bize geldiğinde Şampiyonlar Ligi'nde bile oynamamıştı.
Cidden kasımpaşa o çocuğu nasıl bir büyük takıma ciddi bonservisle kitleyemedi şaşırdım. kasımpaşa ve alanya her iki sezonda bir kere yerli bir oyuncusunu ciddi paralara kitliyor büyüklere.Abdurrahim Albayrak olsaydı Köhn bu gece satılıp yerine 10 Milyon'a Yasin Özcan çekmiştik bile.
Imza parasi ne kadar istiyo veronique hanimRabiot 10m istiyorsa bedavaymis
1 Ay diyelim onaBugün bir transfer geldi yönetim yorulmuştur 1 hafta transfere ara
Valla çok net hatırlıyorum renktaş senin dediğin gibi tepki veren bir kesim vardı ancak ağırlık olarak ''Bu adam kim? O kadar para Danimarka liginde oynanan futbolcuya verilir mi?'' eleştirileri yapıyordu.Tam öyle sayılmaz. Nelsson geldiğinde stoper mevkisi elzem değilken, daha acil bölgeler varken 7 milyon bons verilmesine tepki gösteriliyordu bütçeden dolayı. Yani şimdi net sağ bek lazımken 9 milyona 10 no aldığımızı düşün, biraz ondan dolayı tepki gösterildi.
Oyuncu aldılar ya yerine. 3 olmasın 4-5 olsun. Rakamlar sembolik. Orada satıştaki trendi belirttim.21 yasinda herhangi bir isim, gelecek vaadeden bir profilden bahsedersek, kim 13 milyondan baslayip sonlara dogru 3 milyona satar? Sen olsan o paraya verirmisin oyle sorayim. Senin dedigin sekilde islemez o hesap ancak o elden cikarilmasi istenen oyuncular icin daha cok gecerli.
Elimde kalmasin da son gun ucuza satim ve gitsin diyenlere olabilir o sekilde ama o da her zaman olmaz. Oyuncunun teknik direktoru tarafindan oynatilmak istenmesi de buna etki eder, illa satmak zorunda degilse kulubu oyle yok pahasina kimseyi vermez. Cunku son gun sattigin genc oyuncunun yerini de doldurmak zor oluyor. (Jelert icin demiyorum, genel olarak.)
Ama kadro disi kalan oyuncuda olabilir o dediklerin veya hocasi tarafindan istenmiyorsa.
Adamı neden illa satma zorundalar gibi hesapladin anlamadım rtaş bu gönderilme listesinde olan ve elden çıkartılmak istenen oyuncularda ki olan bir liste bence.Jelert;
25 Haziranda - 13 Milyon
26 Temmuzda - 9 Milyon
26 Ağustosta - 5 Milyon
8 Eylülde - 3 Milyon
Bana göre piyasa böyle. Herhangi bir oyuncu için rakamları değiştirerek aynı trendde yazılabilir rakamlar.
Daha önce de yazdım. Niceliğe ödenen paralar, niteliğe ödenen paralardan daha büyük yük bu kulübün üstünde. Luyindama'ya bile para ödeniyordu düne kadar.
10 numara alacagiz ya hep adı anilyodu önceden diye baktım bi,griezman da dediler daha önceDybala mi çekiyoruz sergenim
Onu da 10 falan istiyodurImza parasi ne kadar istiyo veronique hanim