- 26 Ocak 2021
- 41.014
- 40.266
- 3.078
Geldik agustosa ne fofana bir yere imza attı , ne rabiot, nede scott dusecektir istegi manunun gidip rios a wendele para dökecegine once şu ilk iki sıra için ugrasır olmadı 3.yu alirdım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun 1 süredir sana ben bu videoyu atmıyodum ama hak ettin şimdi sen kanks yavÖZEL | Fede Valverde Copa America'da harika sezon geçirdi. Galatasaray 100 milyon € üstüne çıkarsa transferin olma ihtimali var.
sabahları playstaion oynayıp akşamları parti yapıyorlarmış.İstediğiniz kadar transfer yapın, eğer takım fizik ve kondisyon olarak zayıfsa hiçbir şekilde başarılı olamazsınız. Ha bana göre leş ligimiz içinde transfere gerek yok paraları boşa savurmayın, bu mantelite ile bir yere varamayız. Takım çalışmıyor dürüst olalım kendimize, kakara kikiri ile antrenman yapıyoruz sonucunda gördüğümüz tablo ortada. Her ikili mücadelede yerlerde sürünüyoruz, yanımızdan yara yara geçip gidiyor rakipler, yetti valla bu ciddiyetsiz yaklaşım ben gerçekten bu takımın yeterince güçlü çalıştığını düşünmüyorum
1 senedir bizde..Zaha’yı öven adam futboldan anlamıyordur. Her maç iki tane pas atıyor diye iyi oynuyor sanıyorlar. Maç içinde 5 dk görünüyor sonra oyunda yok. Yıllık 5m alıyor bu adam. 2 senedir top oynasın diye bekliyoruz. Zaha Ziyech bir arada olmadığını gördük ama hepsi de oynasın istiyor arkadaşlar. Enteresan.
biraz dediği 5 sene filanTamam.
Burhan Can Terzi: "Galatasaray, Goretzka ile görüştü ama Goretzka 'Beni biraz bekleyin' dedi."
2. sezonuna girdi hâlâ aynı. Değişen bir şey yok1 senedir bizde..
Gelin görüşelim şimdi desen 1 aya anca alırız zaten. Biraz beklersek devre arasına kalır.Tamam.
Burhan Can Terzi: "Galatasaray, Goretzka ile görüştü ama Goretzka 'Beni biraz bekleyin' dedi."
Ciddi bi kipirdanma olduğunu gormediysen sorun sendedir ve hocanın oynattığı sistemdedir belki de biraz.o asistlik paslari ve kilit pasları atsın diye hücum hattına aldık zaten,malum para alıyor ve pozisyon hazirliyor2. sezonuna girdi hâlâ aynı. Değişen bir şey yok
Ziyech kalmalı diğerleri ilgilendirmiyor beniTete'dem nasıl çıktıysak Zaha ve Ziyech'ten de acil çikmak lazım. Fener maçının tekrarını izledik resmen, fizik olarak ezildik.Yabancı kontenjanını boşa işgal etmeyelim,bu oyuncular virüs gibi hep bir şey beklersin arada şekeri de verir ama vücudu içten içten bitirir.
Bazı aşklar yarım kalmalı...