Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha’yı öven adam futboldan anlamıyordur. Her maç iki tane pas atıyor diye iyi oynuyor sanıyorlar. Maç içinde 5 dk görünüyor sonra oyunda yok. Yıllık 5m alıyor bu adam. 2 senedir top oynasın diye bekliyoruz. Zaha Ziyech bir arada olmadığını gördük ama hepsi de oynasın istiyor arkadaşlar. Enteresan.

İstediğiniz kadar transfer yapın, eğer takım fizik ve kondisyon olarak zayıfsa hiçbir şekilde başarılı olamazsınız. Ha bana göre leş ligimiz içinde transfere gerek yok paraları boşa savurmayın, bu mantelite ile bir yere varamayız. Takım çalışmıyor dürüst olalım kendimize, kakara kikiri ile antrenman yapıyoruz sonucunda gördüğümüz tablo ortada. Her ikili mücadelede yerlerde sürünüyoruz, yanımızdan yara yara geçip gidiyor rakipler, yetti valla bu ciddiyetsiz yaklaşım ben gerçekten bu takımın yeterince güçlü çalıştığını düşünmüyorum
sabahları playstaion oynayıp akşamları parti yapıyorlarmış.

Tamam.

Burhan Can Terzi: "Galatasaray, Goretzka ile görüştü ama Goretzka 'Beni biraz bekleyin' dedi."

rios’un saat 01:00’de maçı varmış. 11 başlıyormuş, izlemek isteyenlerin haberi olsun

Zaha’yı öven adam futboldan anlamıyordur. Her maç iki tane pas atıyor diye iyi oynuyor sanıyorlar. Maç içinde 5 dk görünüyor sonra oyunda yok. Yıllık 5m alıyor bu adam. 2 senedir top oynasın diye bekliyoruz. Zaha Ziyech bir arada olmadığını gördük ama hepsi de oynasın istiyor arkadaşlar. Enteresan.
1 senedir bizde..

Takimdaki dikine yardiracak adam eksikligi fena can sikmakta. Özellikle kanatlarda bu isi yapabilen tek oyuncumuz var o da baris.
Ne kerem ne zaha bu alanda baris kadar dikine yogun guc harcamiyor/harcayaniyor.
Beklerden köhn bu isi yapabiliyor o da bir ani digerine uymuyor. Orta sahada bu tipte adam bakildigi artik asikar.
Bu tipte bir tane adam yok orta sahada hep yumusak ve teknik.

Hadi yabanci alamiyoruz, o zaman ne olursa olsun dikine gidebilen 3 tane yerli katacaksin bunlar ofansta o kadar adamin icinde sans bulamayacagi icin defans ve orta saha oyunculari olmali.
Gecen sene bassksehirin bile gidip kiralayabildigi cocugu cok rahat opsiyonla kiralayabilirsin. Heriflerin bir beklentisi kalmadi artik 2 milyon opsiyonla al getir.

Abi bazen sasiriyorum bu kulubun hareketlerine ya.
Olivierayi cikarirsan bu takimdaki orta saha sunlar.
Torreira, berkan, demirbay, defanstan bozma kaan.
Iki velet efe ve eyüp

Orta seviye italyan kulubunde bu sayi 10 falandır,
Takimdaki orta sahalar icinde ne bir çapa var ne dikine gidebilen adam. Bu sayi ne kadar cok olursa o kadar farkli formasyon deneyebiliriz. Dikine gidebilen adam sayisi artarsa daha kolay gecis oynariz.
1 tane daha adam alalim yeter kafasindan cikmamiz gerekiyor.

Orta sahaya 1 tane çapa, yaşı onemli degil,
2 tane de dikine gidebilecek biri yerli digeri yabanci oyuncu lazim.
Bir tane de bek oyuncusu gerekiyor.

Bu capa isini kendi icimizden de cozebiliriz emin bu konuda basarabilecek bir oyuncu, ikna edip takimda tutarak farkli ozellikli stoper ve orta saha olarak kullanabiliriz adam aramak zorunda kalmayiz. Avrypada da her turlu listeye sokarsin.
Yerli orta saha olarak emirhan gayet alinabilecek bir oyuncu.
Bek icin de koca databasede bir tane defansif ozellikleriyle one cikan yerli yedek bek yok mu yani.
Planlama yine bok gibi yapiliyor sonra gidrcek berkan falan bekte oynayacak. Barisi orta saha deneyecegiz.

Son düzenleme:
@dursun özbek artık okan hocanın istediklerini yapın be yeter artık, ayıptır ulan

Burda paylasildi galiba goretzka’nin bayagi saci dökülmüs bambaska insan olmus eger montaj degilse

Nasil bir teklif yaptiysak adama düsünmekten saci dökülmüs

Chelsea'nin yaptığı transferleri görünce benim verdiğim tepki temsili yav :D
o ney kardaş

2. sezonuna girdi hâlâ aynı. Değişen bir şey yok
Ciddi bi kipirdanma olduğunu gormediysen sorun sendedir ve hocanın oynattığı sistemdedir belki de biraz.o asistlik paslari ve kilit pasları atsın diye hücum hattına aldık zaten,malum para alıyor ve pozisyon hazirliyor

Tete'den nasıl çıktıysak Zaha ve Ziyech'ten de acil çikmak lazım. Fener maçının tekrarını izledik resmen, fizik olarak ezildik.Yabancı kontenjanını boşa işgal etmeyelim,bu oyuncular virüs gibi hep bir şey beklersin arada şekeri de verir ama vücudu içten içten bitirir.

Son düzenleme:
Tete'dem nasıl çıktıysak Zaha ve Ziyech'ten de acil çikmak lazım. Fener maçının tekrarını izledik resmen, fizik olarak ezildik.Yabancı kontenjanını boşa işgal etmeyelim,bu oyuncular virüs gibi hep bir şey beklersin arada şekeri de verir ama vücudu içten içten bitirir.
Ziyech kalmalı diğerleri ilgilendirmiyor beni

parmada bir tane 30 yaşında adam oynadı. defans hattı ortalaması 23.. orta saha ortalaması 26.. bonny 20 yaşında.. iki direk çok sayıda amatör maçlarda bile yakalanamayacak pozisyon ve ayrıca da 2 gol attılar.. hazırlık maçı tabi ki ama yine de bu kadar olmamalı.

Eger Boca’li Ezequiel’in yazildigi gibi serbest kalma maddesi 13m euro ise parayi basip alsinlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt