Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.743
- 18.836
- 1.188
Benfica renato sanchesi istiyomus, bitmek üzereymis @Romano
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanında riosu gören torreiraanaliz tamamlandı rios çöp takımında gey diye topçu var.
D smart mı yayınlıyomuş brazil liginiEkli dosyayı görüntüle 254467
Nasil yok ahanda var actim, bizde olmayan sey yok Kemal
Menino yu alalim 0,1 puan daha iyi
Bana "ne o, yemeksepetine niye girip duruyorsun sürekli" derdiVay be 5 senelik üye olmuşum zaman hızlı geçmiş murat ünsalın laptop unda gördüğüm siteden nerelere geldik vay anasını vayyyy
Eriksen gelsin mi30-31 temmuz coşkusuna sokayım.
Daha dün florya suyunu son kez kullanacağımız son bir kişi kaldı, Renato yazacaktım foruma fakat ortam biraz gergindi.Benfica renato sanchesi istiyomus, bitmek üzereymis @Romano
Seni verip alalım hakanım o zaman geylere para veremeyiz.Gey’i alalim
Ntembele den sonra florya suyu denen bisey kalmadi rtas, herif aksine burda daha cok kilo alip uzadiDaha dün florya suyunu son kez kullanacağımız son bir kişi kaldı, Renato yazacaktım foruma fakat ortam biraz gergindi.
Aynı fikirdeyim rtaş. Adamın oyunu belli zaten. Taktik deneyecek bir durumu yok. Oyuncu deneyeceği nadir maçlarda oyuncu denediği için eleştirilmesi çok komik geliyor.Rtaş hazırlık gibi hic bir halta yaramayan bir maçta istedigi şeyi yapabilir bunun antrenmandan tek farkı izleyebiliyor olman baska da yok :d