- 15 Nisan 2010
- 21.176
- 5.388
- 1.858
Sergen 19-20 Ağustos’ta büyük sıçış gelir mi?30-31 temmuz coşkusu rios kaynaklı sanırım,çünkü çocuğun haritası o gün alev alıyor.ben isterdim ki rabiot olsun,4 ağustosta rabiot bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen 19-20 Ağustos’ta büyük sıçış gelir mi?30-31 temmuz coşkusu rios kaynaklı sanırım,çünkü çocuğun haritası o gün alev alıyor.ben isterdim ki rabiot olsun,4 ağustosta rabiot bekliyorum
Aslında riskli bi dolunay var o tarihlerde genel olarak ama bi yandan cenk ergun ve okan hoca için güzel duruyor,sadece fazla riske girmemeliSergen 19-20 Ağustos’ta büyük sıçış gelir mi?
florya suyu içmiş sakatlanmayan bir Renato hayali de mi kurmayalım?Ntembele den sonra florya suyu denen bisey kalmadi rtas, herif aksine burda daha cok kilo alip uzadi
Junk Ergün için güzel duruyorsa, giren bize giriyordur.Aslında riskli bi dolunay var o tarihlerde genel olarak ama bi yandan cenk ergun ve okan hoca için güzel duruyor,sadece fazla riske girmemeli![]()
Ağustosa bi girelim de,temmuzu ben sevmdim hic.kadroda fantezi yapmazsak süper kupa bizimJunk Ergün için güzel duruyorsa, giren bize giriyordur.
Ortasaha derdimiz olmasa ,yabanci sayısı da 17 falan olsa sırf yatırım için alak derdim.su aşamada riskli duruyorRios çok dağınık oynuyor. Kafasına göre pres yapıyorum diye takımı arkada eksik bırakıp pozisyon yedirtiyor.
Bu arada maçı Smart Spor veriyor, D-Smart Go sahipleri izleyebilir
30-31 temmuz coşkusuna sokayım.
Sac trasi oldu bugün kereta,50 tane Rusça kelime ogrendi 1 yaşında velet