Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 Numara..
Resim

Hocanin oynattigi sisteme uygun oyuncu yok dünyada.o sistemden başlayarak değişecek herşey,yoksa hamza gibi sonunu hazirliyor kendisi demecleri ile de.baris ve oguzla yaratıcılık 0 olurdu hangi dunyada yaşıyorsunuz yav,oyna şampiyonlar liginde oguzla.dun ziyech kac kere defansa geldi

Şu an en son derdimiz batsın ilk 11de olup olmaması yav orta saha yok, sol bek sıkıntılı, oyun sistemi sıkıntılı vs...
Lafı gelmişken Icardi Batshuayi ikiliside olmaz, ikiside savunmaya gelmeyince ortasaha iyice düşüyor. Ancak gol lazım olduğunda son 10 dakika alınacak bir risk olur.

Prag macindaki gibi berkan oynar haklısın ,ondan sonra da solbekte en azindan oynayabilecek bir adam varken solbek yok deriz
Gozumuz kapali kanada koyabilecegimiz tek adami beke hapsetmek sacmaliktan baska bisey degil gidersin kaan ayhani falan koyarsin o benim problemim degil

Baris onde olmali

ziyech -- mertens -- zaha

icardi
hepsi birbirinden değerli oyuncular ama fizik kalitesi yüksek rakiplere karşı bu 4lü ile çıkmamalıyız bence. derbi maçlar ve avrupa maçları kastım. BAY-kerem ve batşuai'den en az birini zaman zaman entegre etmek lazım bu 4lüye.

zaten eğer satılmaz ve kadroda kalırsa, BAY bu4lüden birinin yerinde mutlaka as oyuncu olacaktır.

ziyech -- mertens -- zaha

icardi
hepsi birbirinden değerli oyuncular ama fizik kalitesi yüksek rakiplere karşı bu 4lü ile çıkmamalıyız bence. derbi maçlar ve avrupa maçları kastım. BAY-kerem ve batşuai'den en az birini zaman zaman entegre etmek lazım bu 4lüye.

zaten eğer satılmaz ve kadroda kalırsa, BAY bu4lüden birinin yerinde mutlaka as oyuncu olacaktır.
Bunlar kucuk takimlara karsi da etkili olamiyor ki

Gecen sene hatay macina bu 4luyle ciktik hayatimin en kotu 90dksiydi

Bence Ziyech usta ayak, oyunu acabilen tarzi adam olarak kalsa mantikli olur ama Zahayi teklif gelirse yollayip, oraya sisteme (ve maliyet olarak) daha uygun bir adam almak mantikli olabilir.

Ne sistemmiş ya, oyuncu al al kimse uygun olamıyor bir türlü. Gören de inanılmaz bir oyun planımız var sanar.

Ligdeki maçları da ne hikmetse o sisteme uymayan oyuncular çözüyor hep.

Uefa finalinde hoca umit davalaya sagbeke gec dediğinde,hocam oynamam diyebilir miydi acaba umit davala?barista diyemez,efe sagbek oynayacagina barisi oynatirsin.baris cok iyi bi joker,o yuzden dedim.herkes her yerde oynayamaz.yusuf demir ve yunustan 8 olmaz mesela.kaan ayhan bile sagbekte olmuyo.okan hocanin denemeleri gereksizdi,0 yaraticilik ve kazanımla hazirlik maçlarını tamamladik.

köhn varken zaha niye orta yapsın, sıfıra insin.. mesele zahada ziyeşte falan değil bunu anlamak biraz zor gibi olsada.. ha ikisini bir arada oynatmak her maç için uygun olmayabilir o ayrı bir konu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt