Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
8 Numara..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prag macindaki gibi berkan oynar haklısın ,ondan sonra da solbekte en azindan oynayabilecek bir adam varken solbek yok derizOynamayacak
Deniz şortundan forma yapmislar8 Numara..
![]()
Lafı gelmişken Icardi Batshuayi ikiliside olmaz, ikiside savunmaya gelmeyince ortasaha iyice düşüyor. Ancak gol lazım olduğunda son 10 dakika alınacak bir risk olur.Şu an en son derdimiz batsın ilk 11de olup olmaması yav orta saha yok, sol bek sıkıntılı, oyun sistemi sıkıntılı vs...
Gozumuz kapali kanada koyabilecegimiz tek adami beke hapsetmek sacmaliktan baska bisey degil gidersin kaan ayhani falan koyarsin o benim problemim degilPrag macindaki gibi berkan oynar haklısın ,ondan sonra da solbekte en azindan oynayabilecek bir adam varken solbek yok deriz
dün satıyorlardı lan barışıDun sahaya cikan 11in ortalamasi 30.
Ön alandaki 4 oyuncunun ortalamasi 32.
Bizim ön alanı icardi haric degsimemiz lzm. Takıma hayvan gibi yük bindiriyorlar. Diger sezon burasi icin ugrasilmali
Barış banko oynar bu takimda asla kesilmez.
Sezon sonu başka hoca gelecegi icin bütceyi harcamayalim bence.Okan burukun oyun sistemi degismedigi sürece kim gelirse gelsin
Bunlar kucuk takimlara karsi da etkili olamiyor kiziyech -- mertens -- zahahepsi birbirinden değerli oyuncular ama fizik kalitesi yüksek rakiplere karşı bu 4lü ile çıkmamalıyız bence. derbi maçlar ve avrupa maçları kastım. BAY-kerem ve batşuai'den en az birini zaman zaman entegre etmek lazım bu 4lüye.
icardi
zaten eğer satılmaz ve kadroda kalırsa, BAY bu4lüden birinin yerinde mutlaka as oyuncu olacaktır.
Üzülerek Zaha yı gönderip oraya hocanın sisteme uyacak bir oyuncu almamız gerektiğini düşünüyorum. Ziyech e kıyamadımOğuz ve Barış kanatları tam hocanın oynatmak istediği sisteme uygundu.
aklıma geldikçe sövesim geliyor
Kerem sildin haÜzülerek Zaha yı gönderip oraya hocanın sisteme uyacak bir oyuncu almamız gerektiğini düşünüyorum. Ziyech e kıyamadım
hangi beyni soğuk satıyor yawdün satıyorlardı lan barışı
Bireyse yetenekle cozduk iste,ben cok umursamıyodum ama aklima girdiler benim deNe sistemmiş ya, oyuncu al al kimse uygun olamıyor bir türlü.
Ligdeki maçları da ne hikmetse o sisteme uymayan oyuncular çözüyor hep.