Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.435
- 8.775
- 1.588
İstesen bu kadar beceriksizi bir arada toplayamazsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
giriyor hocam giriyor ben şahit oldum vuruş alışkanlığı yok. Topa vurduğu zamanları incele hep kıl payı filan kaçıyor en iyi şutunda dahi. Şut atma gol alışkanlığı yetersiz beceri de yok. Ceza içi dışı aynı. Fizyolojisi uygun değil gol atmaya. Tüm kariyer verileri ortada zaten. Bayern maçında makus talihini kırıp atabildi onda da golünü yediler. En iyi yaptığı işlerden devam edecek herkes her şeyi yapamaz bilirsin.kac tane pozisyona girdi de atamadi yani sut ceken ceza sahasina giren bir oyuncumuz degil bence buna firsati olmuyor gorev dagilimi sorumlulugu cok fazla
icardiden daha az ceza sahasinda bulusmustur , 8 numara olsun demiyorum ama yaninda defansif mezieytleri daha fazla olan bir oyuncu ile bence hucumda daha fazla etkin olabilir
Ya güldürme samet
Bissaka 10m
Alaba çapraz bağları yırttı nereye alıyon
Cucurella 2028e kadar sözleşmesi var minimum 40m
Tominay 30m hadi ET etkisi 15 yaziyorum
Ruiz ET etkisi 20m yazdım
85m yapıyor alaba hariç ve ET etkisi koyup ucuz yazdığım için.
İnsanlarin aklıyla dalga gecme![]()
E dengeli olmayi ve eksikleri sistemsel olarak düzeltecek olan okan buruk,biz mi hocalık yapalım takıma abi?iki maçta da toplam 12 -13 pozisyona falan girdik bu arada.hucumda da kötüyüzParma maçı tek kıstas değil Lecce maçında da kötü oynadık, iyi bir orta saha gelse dahi kronik sorunlar var.
Köhn kötü ee onu da sat napıcaz 30 milyon euroluk adam mı alıcaz, aklı olan Doue ile Jelert’i beraber alırdı üstüne Dubois’i yollardı, mis gibi bek rotasyonu olurdu.
Takımın daha dengeli olmayı öğrenmesi lazım, zaten başta yönetim yok, bari eksiklerimizi sistemsel olarak çözmeyi deneyelim.
Parma maçı tek kıstas değil Lecce maçında da kötü oynadık, iyi bir orta saha gelse dahi kronik sorunlar var.
Köhn kötü ee onu da sat napıcaz 30 milyon euroluk adam mı alıcaz, aklı olan Doue ile Jelert’i beraber alırdı üstüne Dubois’i yollardı, mis gibi bek rotasyonu olurdu.
Takımın daha dengeli olmayı öğrenmesi lazım, zaten başta yönetim yok, bari eksiklerimizi sistemsel olarak çözmeyi deneyelim.
Bize pek yazmadılar aslında. Bizle adı anıldığı gece zaten tüm gün boyunca Fener için yazılıyordu Casemiro ile birlikte. Hala yolunun buralara düşeceğine inanmıyorum ama bizimkilerin bunu alabileceğini de sanmıyorum zatenbunu bize yazip duruyorlardi cok belli idi calim transferi olacagi ama bu tongaya dusmedik
Tüm takımı eleştiriyorlar. Ben maçı izledim. Eric Dier 6 numara oynadı 3 kilo bıraktı sahaya. Boey'u da ısrarla 3'lünün kanat beki oynatıyorlar. Dar koridorlarda sırtı dönük top almaya çalışıyor. Goretzka ve Min Jae de baya kötüydü. Genel olarak bir uyum sürecindeler.Bayern 4. lig takimina karsi beraber kalmis ve taraftarlari Boeyi baya elestiriyor.
Senaya hakkında fikrim yok ama olabilir iki bekte de oynuyorsa özellikle.Doue oraya gitmisken belki ucuza iki beki yedekleye bilecek Senaya'yi alabiliriz. Adamlarin suan 4 sag ve 2 sol bekleri var. Belki gercekten ucuk rakam istemeden salmaya hazir olurlar.