Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gs taraftari olmak için kisilere belli başlı sorular sorulmalı yoksa böyle beyin ölümü gerçekleşmiş kimseler de takımı tutabiliyor şu rezillige bak. Adam tuttugu takımın oyuncusuna fişek atıyor dursun mustehak aslında bu kitleye biz burda boşuna sövuyoruz. Erden gitti diye uzuluyoruz vs

gurbolar kapatılsın

Yeni yeni ismi geçmeye başlayan Florentino ismi geçen Rios’tan vs çok daha iyi oyuncu.

Defansif olarak mükemmel mesela özelllikle CL için. Ama dribbling özelliği zayıf biri. 6 numara arasak direkt alalım derdim.

Torreira’yı biraz daha öne prese gönderebiliriz alınırsa.

Ziyech ve Zaha’yı da taşır ayrıca.

Pek ihtimal vermiyorum fakat olursa muazzam olur.

IMG_7716.webp

Bunlar ne rabiotu alabilir ne de erikseni. Anca boktan wendel ve rios diye kafa utulerler.sonra da norvecin köyünden biri gelir.

wendel-rios-ezeqiuel arasından en garantisi ezeqiuel gibi duruyor , gerçi onu da sadece 1 kez olimpiyatlarda izledim bir de videosunu izledim fena durmuyor.Rios Palmeiras'ta çok farklı oyun oynuyor hocaları kullanmayı pek bilmiyor gibi geldi bana , ilginç böyle gezgin oyun kurucu gibi oynuyor herif ceza sahasına da hiç dalmıyor ama tabii bazı özellikleri baya üst seviye

En ufak kotu sonucta gs taraftarinin dursun ozbek , cenk ergun ve i.hatipogluna cekecegi muamale

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt