Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Köhn burada milletin eleştirdiği kadar kötü bir oyuncu değil ve ciddi takip edilen bir oyuncu.

Her türlü aldığımız paranın üstüne satarız hatta +5 kar bile bırakır ama yerine daha iyisi gelmeyeceğini de bilin.

Yönetim o tarihlere geldiğinde en büyük hatayı yapmış olacaklar daha farkında değiller.

Misal hiçbir takım iyi ve istikrarlı oyuncusunu o tarihlerde bırakmaz Torreira'ya uçuk bir rakam geldi 25 m euro teklif ettiler transfer döneminin son gününe doğru satar mısın yoksa olmaz mı dersin.

Yani bahane üretseler o tarihlere kadar oyasalar bile ondan sonra alabilecekleri adamın seviyesi giderek düşecek.
Bunlar 25 i görsün, alacak kulübün ayağına da gider. Transfer komitesi work&travel modunda takılıyor zaten. Sadece travel desek daha doğru ya neyse

Ben o sezon aldılar gibi hatırladım ama dediğin gibi 1 sezon önce alıp kiraya bırakmışlar.

İsimler değişiyor ama hep bir oyuncu çıkıyor ve ilk kim planlamasına alıp dahil ederse oyuncu bir şekilde sana düşüyor. Bunu yapabilecek bir sistem kurmak lazım sonrası zaten gelecektir.
Aynen bir de daha yeni Boey gibi bir örnek varken herhangi bir genco sağ bek ikna edilebilirdi aslında örneğin. Ama işte iki kelimeyi bir araya getirebiliyorlar mı muamma, onu geçtim o zamanı emeği koyuyorlar mı belli değil

Yabancı sınırı değiştikten sonra planı değiştirip risk eşiğini düşürüp hemen genç bir orta saha alır garantiye giderdim. O zaman asıl transfer için zaman da olurdu şimdi "ya herro ya merro" diyeceğiz!

Aynen bir de daha yeni Boey gibi bir örnek varken herhangi bir genco sağ bek ikna edilebilirdi aslında örneğin. Ama işte iki kelimeyi bir araya getirebiliyorlar mı muamma, onu geçtim o zamanı emeği koyuyorlar mı belli değil
Mesela Angelino tutmadı, iyi bir transfer olmadı ama o tarz bir adamın TR için ikna edilmesi gerçekten zordu. Erden o emeği ve zamanı veriyordu... Adamın geldiğindeki ilk açıklamalarına bakın hep "benim için taa İspanya'ya geldi, görüştü. Ailem ile zaman geçirdi vs." diyor.

Cenk yıllardır bu işin içinde bir tane doğru transferi yok. Maicon gibi Porto dışında bir kulüpte oynamayıp ülkesine köyüne dönmüş bir stoperi 8 milyon € bonservis, 2.2 milyon €'da maaş verip tekrar Avrupa'ya getirdi. Acayip bir akıl tutulmasıydı... Bu adamın hala TR'de Galatasaray seviyesinde iş yapması komedi. Hatipoğlu desen zaten o tarz bir adam değil her açıklamasından bu açıkça belli oluyor.

Yazıya göre Köhn minimum 15 milyon Euro'ya PSG'nin yolunu tutabilir deniyor. :asd:

Köhn psg'ye giderse adımın mostapha el mustafi olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

Mesela Angelino tutmadı, iyi bir transfer olmadı ama o tarz bir adamın TR için ikna edilmesi gerçekten zordu. Erden o emeği ve zamanı veriyordu... Adamın geldiğindeki ilk açıklamalarına bakın hep "benim için taa İspanya'ya geldi, görüştü. Ailem ile zaman geçirdi vs." diyor.

Cenk yıllardır bu işin içinde bir tane doğru transferi yok. Maicon gibi Porto dışında bir kulüpte oynamayıp ülkesine köyüne dönmüş bir stoperi 8 milyon € bonservis, 2.2 milyon €'da maaş verip tekrar Avrupa'ya getirdi. Acayip bir akıl tutulmasıydı... Bu adamın hala TR'de Galatasaray seviyesinde iş yapması komedi. Hatipoğlu desen zaten o tarz bir adam değil her açıklamasından bu açıkça belli oluyor.

Bunlar angelinoyu 2 katı maliyete getiremezdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt