Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncumuzu degersizlestiren yorumlardan kacinalim. Sol bek bulmak cok zor. Köhn 12-15 arasi gidebilir bunda sikinti görmüyorum. Ayrica oyuncunun alman pasaportu var.

Ağa Köhnün fotoğrafını koysak sahibindene 7 milyon verirler direk herifte topçu tipi var bir kere..

İki gün sonra hem eski kız arkadaşımın hem de keramettin abinin doğum günü

Senelerdir böyle bu düzen

Hamsik’i trabzon’a getiren gardi bir sonraki sezon mertens’i öneriyor trabzon’a

Transfer konusuna değinen Avcı flaş bir açıklama yaptı.

Mertens sorusuna "Mertens çok büyük bir oyuncu. Ama bizim için ekonomik anlamda ulaşılabilir durmuyor şu anda." ifadelerini kullandı.

Bu da o döneme ait bir aciklama

Olmayinca bize öneriyor biz aliyoruz

Ayni oyunculari sirayla bütün kuluplere öneriyorlar

dediğim gibi her sene bu menajer önerileriyle ihtiyaç olmayan adam almayı eleştiririm ama bu sene her seneden ayrı

40ı devirmiş biri olarak galatasarayın bu kadar paralı bir dönemini hiç hatırlamıyorum

para azken menajerler ile iş tutmak bir nebze anlaşılır da bu kadar sponsorluk ki bence erden timurun transferden daha büyük katkısıdır, boey satışı, stad ve şl gelirleri derken bu paralar nerede

başkana hak veriyoruz 8 de eksiğimiz yok bencede.Çünkü orda top kapma uzmanı ,ikili mücadelelerin yılmaz savaşçısı Demirbay var nerden baksanız 10 ikili mücadeleden en az 1 2 tane kazanabilir.Sonra muhteşem tekniğiyle 3 metreye kadar yana olmak şartıyla bir berkan var.Bitti mi ? hayır bir efe akman var kl 4 hazırlık maçında toplam 4 kere ileriye pas atmasada gayet iyi sağa sola ve geriye pas atan .Akman kontenjanından kadroda olan efemiz var.Ye eyübe ne diyecez ne işe yaradığını çözemedim ama oda 8 falan galiba vee herşeyden önce hamza vol 2 .ye evrilmeye başlayan transfer önceliğimiz değil diyen Okan hocamız var.Bunlar bu kafayla giderse devre arasına ne yönetim ne de çok sevsemde Okan Buruk kalır

dediğim gibi her sene bu menajer önerileriyle ihtiyaç olmayan adam almayı eleştiririm ama bu sene her seneden ayrı

40ı devirmiş biri olarak galatasarayın bu kadar paralı bir dönemini hiç hatırlamıyorum

para azken menajerler ile iş tutmak bir nebze anlaşılır da bu kadar sponsorluk ki bence erden timurun transferden daha büyük katkısıdır, boey satışı, stad ve şl gelirleri derken bu paralar nerede
%100
Zaten milleti sinirlendiren para varken etkisiz kalmamız. Sadece resmi satışlardan kasaya 41 milyon girdi. 4 de Emin'den gelecek diyorlar

Kone için şartlar da oluşmuş adam takımından ayrılmak istiyor. Fofana yı da Milan alacak büyük ihtimalle Monaco transferi yaptı fofana yı salacaklardır. Duruma göre ikisinden biri kesinlikle zorlanmalı.

Sol bekte 1 adam. Sağbekde 1 adam. Bu sezon nasıl geçecek acaba planlamaya bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt