Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.556
- 11.410
- 1.838
Aynen hatta daha da ileri gidiyorum görüşmek için randevu bile alamazlardı.Bunlar angelinoyu 2 katı maliyete getiremezdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen hatta daha da ileri gidiyorum görüşmek için randevu bile alamazlardı.Bunlar angelinoyu 2 katı maliyete getiremezdi
Oyuncumuzu degersizlestiren yorumlardan kacinalim. Sol bek bulmak cok zor. Köhn 12-15 arasi gidebilir bunda sikinti görmüyorum. Ayrica oyuncunun alman pasaportu var.
Senelerdir böyle bu düzen
Hamsik’i trabzon’a getiren gardi bir sonraki sezon mertens’i öneriyor trabzon’a
Transfer konusuna değinen Avcı flaş bir açıklama yaptı.
Mertens sorusuna "Mertens çok büyük bir oyuncu. Ama bizim için ekonomik anlamda ulaşılabilir durmuyor şu anda." ifadelerini kullandı.
Bu da o döneme ait bir aciklama
Olmayinca bize öneriyor biz aliyoruz
Ayni oyunculari sirayla bütün kuluplere öneriyorlar
%100dediğim gibi her sene bu menajer önerileriyle ihtiyaç olmayan adam almayı eleştiririm ama bu sene her seneden ayrı
40ı devirmiş biri olarak galatasarayın bu kadar paralı bir dönemini hiç hatırlamıyorum
para azken menajerler ile iş tutmak bir nebze anlaşılır da bu kadar sponsorluk ki bence erden timurun transferden daha büyük katkısıdır, boey satışı, stad ve şl gelirleri derken bu paralar nerede
Keramettin admin futboldan devamkeKeramettin abi
Olumlu yanindan bakarsak, bu yazin en buyuk krizi olmamiṣ diyelimEkli dosyayı görüntüle 254629
29 Mayıs'ta atılan mesaj... İcardi hariç hepsi bir bir gerçekleşiyor.
Biz bu Galatasaray'ı yaşıyoruz kardeşim![]()
Roger kim yaMuslera
AWB Davinson Nelsson Köhn
Barış Torreira Camavinga Roger
Griezmann Icardi