Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2015 yaz transfer döneminin kopyasını yaşıyoruz.

O dönem de Podolski kendini zorla transfer ettirmişti, şimdiki dönem de bir benzerini Jelert ile yaşadık ona da ederinden fazla ödeyerek.

Süper kupa biletleri satışa çıktı, passo uygulaması çöktü alacak olan arkadaşlar passonun sitesine girip alsınlar.

Hocam doue nin iki kati para vermişiz diye algi yapanlar iki kati degil ki diye cevap alinca ne yani 1.5 katı mi diyeyim diyenler yokken ona buna hoca değil oyuncu değil deyip havalara giren tip tip yorumlar yokken. sadece futbol boyutunda yönetim transfer hoca oyuncu başlıklarında yorum yapanlar varken forum muhteşem yav.

Son günlerde temasa geçtikleri Gabriel Sara için bile 25 milyon istedikleri söyleniyor. Bu rakamları Championship'teki adama vermek ne kadar mantıklı acaba ?

Bunlar böyle giderse son gün yeni bir Ndombele bulur.

Transferde ismi geçenlere puanım

Hojbjerg 8.5/10
Rabiot 8/10
Goretzka 8/10
McTominay 7.5/10
Gravenberch 7.5/10
Ezequiel 7/10
Wendel 7/10
Camara 6.5/10
Rios 4.5/10
Sara 4/10

Gidip en kötü ikisine 20’şer verip alacaklar

Son düzenleme:
bizim şu an yabancı sayısı kaç mevcutta ?

Muslera
Jelert
Nelsson
Sanchez
Köhn
Dubois
Torreira
Sergio
Mertens
Yusuf
Zaha
Ziyech
İcardi
Batshuai
-------
Cicaldau

böyle 14+1 şu an unuttuğum birileri yoksa (morutan'ın olayı net olarak bizde mi değil mi kısmını bilmediğimden dahil etmedim)

transferde sonlara yaklaştığımız isim olupta adam göndermeyi falan mı bekliyoruz acaba ? (öyle bir rahat düşüncem yok yönetim ile alakalı ama kafamda sorular...)

nasıl bir sportifimiz varsa Cicaldau kamplarda yok orda yok burda yok - sözleşmeli adamın .... bir yere gitti mi gittiyse KAP neresinde vs ...şu konunun bile ne olduğu belli olmaması sportifte boş adamların olduğunun kanıtı yav

bizim şu an yabancı sayısı kaç mevcutta ?

Muslera
Jelert
Nelsson
Sanchez
Köhn
Dubois
Torreira
Sergio
Mertens
Yusuf
Zaha
Ziyech
İcardi
-------
Cicaldau

böyle 14 şu an unuttuğum birileri yoksa (morutan'ın olayı net olarak bizde mi değil mi kısmını bilmediğimden dahil etmedim)

transferde sonlara yaklaştığımız isim olupta adam göndermeyi falan mı bekliyoruz acaba ? (öyle bir rahat düşüncem yok yönetim ile alakalı ama kafamda sorular...)
Michy yok üstad ama Sergio yolcu gibi onun yerine eklendiğinde 14 tam. Bir 8 no yabancı için yer yok o vakitte leo gider galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt