- 31 Ağustos 2021
- 69.241
- 49.589
- 3.258
hizaya sokmazsan adam hayalet olur işteAdam hayalet ünvanını boş yere mi aldı
transfer mi oldu ki kampta yoktu mesela - ya da kamp kadrosunda - ucu acık ne halt yendiği belli olmayan işler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hizaya sokmazsan adam hayalet olur işteAdam hayalet ünvanını boş yere mi aldı
Richard Ríos Montoya (d. 2 Haziran 2000), Campeonato Brasileiro Série A kulübü Palmeiras ve Kolombiya milli takımında orta saha pozisyonunda görev yapan Kolombiyalı profesyonel futbolcudur.yav rios kim allah için
Sağ Bek
Sol Bek
8 Numara
10 Numara
Takıma kemik kadrodan kimsenin ayrılmadığı durumda bile 4 oyuncu gerekiyor.
Kale, stoper, 6 numara, kanat ve forvet bölgelerinde yeterli sayıda alternatif oyuncularımız var.
Günay yeterli.
Stoperde geçen seneye göre artı Metehan var.
6 numarada Kaan, Berkan ve lazım olursa Sanchez var.
Takımda 5 tane kanat oyuncusu var.
Forvete Icardi ve Batshuayi'den sonra kanatlardan ekleme olabilir. Zaha ve Barış var.
İlk başta belirtittiğim 4 mevkiye transfer yapılmazsa yandık demektir. Bu yönetim haftaya lig başlayacakken 4 transferi nasıl yapacak merak ediyorum.
4 M + %50 paysa sakız parası denemez o kadarda - ama kullanman gereken adamdıEmin Bayram gibi potansiyelli adamı sakız parasına sattık şaka gibi. Bu çocuğun potansiyeli Abdülkerimin üzerinde. Geri alma opsiyonu falan koydurmuşuzdur insallah
Rdas gercekten bilmedigimden soruyorum bu Emin hakkinda herkes inanilmaz potansiyeli var diyor ama nerde izlediniz ben maks. 2 macini izlemisimdir hic de öyle anlatildigi gibi bir isik görmüyorum.Emin Bayram gibi potansiyelli adamı sakız parasına sattık şaka gibi. Bu çocuğun potansiyeli Abdülkerimin üzerinde. Geri alma opsiyonu falan koydurmuşuzdur insallah
Paṣamin keyfini bozmayinGSYİAD transfer komitemiz çalışıyor mu?
kaça satmışız? Kim dedi?Emin Bayram gibi potansiyelli adamı sakız parasına sattık şaka gibi. Bu çocuğun potansiyeli Abdülkerimin üzerinde. Geri alma opsiyonu falan koydurmuşuzdur insallah
Senin icin tamamladim hikayeyiGecen hafta - Dursun Özbek aciklama yapiyor "Sag bek yakinda aciklanacak" diye. Ardindan bir kac saat sonra Tete satiliyor. Yine bir kac Saat sonra Jelert aciklaniyor.
Bu Hafta - Dursun Özbek aciklama yapiyor "8 numara yakinda aciklanacak" diye. Emin Bayram satiliyor... Arkasina baris ve davinsonda satiliyor, transfer döneminin son saatlerinde bi grosskreutz vakasi yasayip dönemi kapatiyoruz
Rdas gercekten bilmedigimden soruyorum bu Emin hakkinda herkes inanilmaz potansiyeli var diyor ama nerde izlediniz ben maks. 2 macini izlemisimdir hic de öyle anlatildigi gibi bir isik görmüyorum.
Metehan cok daha yüksek paralara avrupa'ya satilabilecek biri oyuncu bana göre cok degisik bir oyuncu olacak.
Emin hakkinda yzailanlara anlam veremiyorum. 4 milyon +50% dogru ise müthis bir is olur bence.
Emine nolmuş??Emin haberi çıktığına göre orta saha yakında gelir malum peşinat olmadan transfer yapamıyoruz.
O bizi biz onu bekliyoruz gibiO değilde Amrabat ne oldu yav imzaladı mı bi takımla?
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Westerlo'ya gitmiş.Emine nolmuş??
Emine kim?Emine nolmuş??