Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emin Bayram gibi potansiyelli adamı sakız parasına sattık şaka gibi. Bu çocuğun potansiyeli Abdülkerimin üzerinde. Geri alma opsiyonu falan koydurmuşuzdur insallah

Sağ Bek
Sol Bek
8 Numara
10 Numara

Takıma kemik kadrodan kimsenin ayrılmadığı durumda bile 4 oyuncu gerekiyor.

Kale, stoper, 6 numara, kanat ve forvet bölgelerinde yeterli sayıda alternatif oyuncularımız var.

Günay yeterli.

Stoperde geçen seneye göre artı Metehan var.

6 numarada Kaan, Berkan ve lazım olursa Sanchez var.

Takımda 5 tane kanat oyuncusu var.

Forvete Icardi ve Batshuayi'den sonra kanatlardan ekleme olabilir. Zaha ve Barış var.

İlk başta belirtittiğim 4 mevkiye transfer yapılmazsa yandık demektir. Bu yönetim haftaya lig başlayacakken 4 transferi nasıl yapacak merak ediyorum.

Valla sag bek falan beklemiyorum artik zaten Jelert'i bile zar zor aldilar.

Köhn'e alternatif sart. Bir tane yerli bulsunlar getirsinler.

8 numara Allah'in emri zaten.

10 numara ise bence yine baska bir bahara kalacak... Hoca muhtemelen Bats ve Yusuf'u yeterli görüyor.

Emin Bayram gibi potansiyelli adamı sakız parasına sattık şaka gibi. Bu çocuğun potansiyeli Abdülkerimin üzerinde. Geri alma opsiyonu falan koydurmuşuzdur insallah
4 M + %50 paysa sakız parası denemez o kadarda - ama kullanman gereken adamdı

ne olmuşsa adam sevmiyor ve sabretmiyor kulübe.

Şahsi açıdan çokta haksız demem - süre alan genç oyuncu yok gibi bir şey nerdeyse . okan hoca o konuda biraz zayıf. aynı adna7 tane oluyor kupa maçında falan ... halbuki ligde kopardığın maçlarda 20-25 dk eyüp - gökdeniz vs kullanması lazımdı çoktan.

bu çocuklar 17-20 yaş aralığında - 21 yaşındaki adama 9 M verdik.

potansiyel çıkarmayıp yedekte listeye yazılsın diye duruyor çoğu.

Rdas gercekten bilmedigimden soruyorum bu Emin hakkinda herkes inanilmaz potansiyeli var diyor ama nerde izlediniz ben maks. 2 macini izlemisimdir hic de öyle anlatildigi gibi bir isik görmüyorum.

Metehan cok daha yüksek paralara avrupa'ya satilabilecek biri oyuncu bana göre cok degisik bir oyuncu olacak.

Emin hakkinda yzailanlara anlam veremiyorum. 4 milyon +50% dogru ise müthis bir is olur bence.

Bugün yarın Yusuf Yazıcı açıklar bizimkiler çap ve vizyon ancak buna yeter. Sonra kasım kasım kasılır transfer yaptık eksik kapattık diye at kafalılar..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Aman beyzadeler kasa kolaylığı sağlamasın. Elindeki potansiyeli yok pahasına satarak kasaya para girişi sağlamak yöneticilik değil.

Gecen hafta - Dursun Özbek aciklama yapiyor "Sag bek yakinda aciklanacak" diye. Ardindan bir kac saat sonra Tete satiliyor. Yine bir kac Saat sonra Jelert aciklaniyor.

Bu Hafta - Dursun Özbek aciklama yapiyor "8 numara yakinda aciklanacak" diye. Emin Bayram satiliyor... Arkasina baris ve davinsonda satiliyor, transfer döneminin son saatlerinde bi grosskreutz vakasi yasayip dönemi kapatiyoruz
Senin icin tamamladim hikayeyi

O değilde Amrabat ne oldu yav imzaladı mı bi takımla?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Rdas gercekten bilmedigimden soruyorum bu Emin hakkinda herkes inanilmaz potansiyeli var diyor ama nerde izlediniz ben maks. 2 macini izlemisimdir hic de öyle anlatildigi gibi bir isik görmüyorum.

Metehan cok daha yüksek paralara avrupa'ya satilabilecek biri oyuncu bana göre cok degisik bir oyuncu olacak.

Emin hakkinda yzailanlara anlam veremiyorum. 4 milyon +50% dogru ise müthis bir is olur bence.

Alt yapı maçlarından bu yana takip ediyorum. Müthiş bir ayak kalitesi ve pas yeteneği var fiziksel olarak tabii ki olmuş bir oyuncu değil ama stoperlerin prime seviyesine 25-26dan sonra ulaştığını göz önüne alırsak ağır bir sakatlık vs yaşamazsa hangi seviyelere geleceğini görmek zor değil. Metehan klasman olarak daha düşük bir seviye Eminden. Hem daha hantal hem de ayağı daha kötü.

Yusuf yazici pek begendigim bir topcu degil

Bonservisi elinde olmasi bir avantaj ama maasi yüksek olur

2,5 milyon dan asagi istemez

Gereksiz bir transfer olacagini düsünüyorum

Ramazan Kurşunlu: "Bugün beni eskilerden bir hocamız aradı. Bana, 'Evlat anlaştın mı bir yerle? Anlaşmadıysan kaleci sıkıntım var' dedi. '10 sene önce bıraktım hocam. Antrenör oldum 5 takım çalıştırdım' dedim. 'Allah Allah' dedi kapattı. Ülke futbolunun hali işte.."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt