Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaya Temel: Kerem Aktürkoğlu; Spartak Moskova, Real Sociedad ve Suudi Arabistan'dan gelen tekliflerin hiçbirini kabul etmiyor, daha üst düzey takımlardan teklif bekliyor. Kerem şu an için Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmüyor.

Ramazan Kurşunlu: "Bugün beni eskilerden bir hocamız aradı. Bana, 'Evlat anlaştın mı bir yerle? Anlaşmadıysan kaleci sıkıntım var' dedi. '10 sene önce bıraktım hocam. Antrenör oldum 5 takım çalıştırdım' dedim. 'Allah Allah' dedi kapattı. Ülke futbolunun hali işte.."
Adam 10 yıldır uyutuluyormuymuş :emrah:

Kaya Temel: Kerem Aktürkoğlu; Spartak Moskova, Real Sociedad ve Suudi Arabistan'dan gelen tekliflerin hiçbirini kabul etmiyor, daha üst düzey takımlardan teklif bekliyor. Kerem şu an için Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmüyor.

Kusura bakmasin ama Real Sociedad'dan fazlasini yapamaz. Onlarin teklifini öpsün basina koysun.

Emin Bayram gibi potansiyelli adamı sakız parasına sattık şaka gibi. Bu çocuğun potansiyeli Abdülkerimin üzerinde. Geri alma opsiyonu falan koydurmuşuzdur insallah
Kalmak istemeyeni zorla tutamazsın. Sakatım diye takılıyor. Son yıllarda alt yapıdan çıkanlar sıkıntılı tipler.

Kadroda önemli bir yeri olan herhangi bir oyuncuyu satıp yerine daha düşük maliyete daha iyisini getiremiyorsan satmayacaksın. Yerli oyuncular hala altın değerinde, geçen sene gördük ne kadar mücadele ettiklerini. Kerem Aktürk'ün satılması saçma sapan iş olur. Geçelim.

Hatta 25 e hem guendouzi hem dominguezi alalım üçlüyü dönelim

Torreira
Guendouzi Dominguez

Topta geçmez adamda geçmez

En az 10 ortasahaya teklif yapmışız hangisi düşerse :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yusuf yazıcıyı beğenmiyorsunuzda lille bişeyler gördü transfer etti csk ve lillde kötü sezon geçirmedi , yerli olarak kalite katar .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kalmak istemeyeni zorla tutamazsın. Sakatım diye takılıyor. Son yıllarda alt yapıdan çıkanlar sıkıntılı tipler.

Bunlar cahil cühela çocuklar sen bunları saçma sapan bir menajerin eline verirsen aklını çeler bir şekilde. Yunus, Emin hatta Kerem hepsi menajer manipülasyonuna maruz kalıyor ve yönetim hiçbir şekilde aksiyon almıyor ilginç bir şekilde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt