Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Yusuf yazıcı gelsin ya ama yabancı 8i engellemeden..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emine Özbek yeni skuat sefimizEmine kim?
Emin belçikaya uçuyor. Çok önce satmışlardı daha yeni gönderiyorlar.
Adam 10 yıldır uyutuluyormuymuşRamazan Kurşunlu: "Bugün beni eskilerden bir hocamız aradı. Bana, 'Evlat anlaştın mı bir yerle? Anlaşmadıysan kaleci sıkıntım var' dedi. '10 sene önce bıraktım hocam. Antrenör oldum 5 takım çalıştırdım' dedim. 'Allah Allah' dedi kapattı. Ülke futbolunun hali işte.."
Kaya Temel: Kerem Aktürkoğlu; Spartak Moskova, Real Sociedad ve Suudi Arabistan'dan gelen tekliflerin hiçbirini kabul etmiyor, daha üst düzey takımlardan teklif bekliyor. Kerem şu an için Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmüyor.
Kalmak istemeyeni zorla tutamazsın. Sakatım diye takılıyor. Son yıllarda alt yapıdan çıkanlar sıkıntılı tipler.Emin Bayram gibi potansiyelli adamı sakız parasına sattık şaka gibi. Bu çocuğun potansiyeli Abdülkerimin üzerinde. Geri alma opsiyonu falan koydurmuşuzdur insallah
Sabun havalimanından fotosunu paylaşmış.Belli oldumu uçagı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kalmak istemeyeni zorla tutamazsın. Sakatım diye takılıyor. Son yıllarda alt yapıdan çıkanlar sıkıntılı tipler.