Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.041
- 25.374
- 3.033
Müthiş bu Nevzat ya işte gerçek habercilik
Bu adam
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10'a bırakacak olsalar çoktan satmış olurlardı. Satabilirler gerçekten ama 10'a olmaz o iş 18-20 milyona falan satarlar zarar etmek istemezler eğer pek düşünmüyorlarsa.
Bilerek yapiyo ali naci ile bu,taraftar linc ettigi icin onlarda böyle aliyo hıncınıhorszat tam bir manyak
Bu arada samoşun dedigi isim
![]()
Yunus Musah - Performans bilgileri 25/26
Güncel performans bilgileri Yunus Musah (Atalanta Bergamo) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalarwww.transfermarkt.com.tr
Harika yeni tranaferimizi kutlarım
Arka sayfalarda ozel hesabında bie profil soylemis rtaş 200 maca cikan 22 yasinda biri onerildi vs diye ona istinaden soyledim isim yok bu olmayadabilir ama tahminen bu bence.Nerde diyor bunları yan hesabı mı var
özel hesabı nedirArka sayfalarda ozel hesabında bie profil soylemis rtaş 200 maca cikan 22 yasinda biri onerildi vs diye ona istinaden soyledim isim yok bu olmayadabilir ama tahminen bu bence.
bunlar hep fm etkisiAdamlar Fofana yı 12 ye 15 e almaya çalışıyorlar Yunus Musah için 20 filan istetemezler geçen sene full oynamış mi? Kadrolarında reijnders loftus cheek var fofana artı Samardzic peşindeler demekki bekleneni veremedi. Sizde diyorsunuzki fofanadan yüksek fiyata gider. Kusura bakmayın bizden başka kimse vermez söylediğiniz parayi
Samardzic değil de İlic'in maliyetine ben de girerdim bize daha uygun olduğunu düşündüğümden İlic'i seçerdim. Bu İlic işine neden girmiyoruz o da ayrı saçma iş Torino Zenit'e 20+3 milyona satmaya okeydi İlic'te Rusya'ya 3 milyona tamam haberleri çıkıyordu sonra bir anda olumsuza döndü o iş ama madem Wendel'de çıktığın bir bütçe var Ver İlic'e 18+5 milyon, 2.5 milyon da maaş a bitebilir pek tabi.adı çıkanların çoğunu tanımıyorum
ama samardzic ve ilic topçu oğlu topçular
italya liginde ikisini de izledim
elimde olsa riske girer ikisini birden alırım
hem sportif hem ekonomik büyük yatırım olur